Deelnemers

 
 

Plattegrond

Kijken welke stands er zijn? Kijken wie al gereserveerd hebben? Kijken wie waar staat? Zelf uw favoriete locatie vastleggen?
 
 

Heeft u vragen

Neem dan contact met ons op, bel gerust. Wij zitten iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar.
T | +31 (0)30 295 2999
E | salessupport@jaarbeurs.nl 

Wij presenteren ons op VSK 2018

 


Daikin Nederland | Edwin Hoogerwerf:
We zijn een aantal jaren afwezig geweest, maar nu zien wij een duidelijke transitie in de Nederlandse verwarmingsmarkt. Daikin is veel méér dan airconditioning alleen en dat is precies wat we graag op grote schaal willen laten zien. De VSK is daarvoor een belangrijk platform om de spelers in de verschillende markten te ontmoeten. Onze boodschap is dan ook, dat Daikin de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen heeft, ongeacht de grootte of toepassing van het project en of het nu gaat om koelen of verwarmen.”


HS Climate Solutions B.V. | V. Heijnen:
"Het marktaandeel van Hisense wordt steeds groter op de Europese mart. VSK is voor ons de manier om het vernieuwde gamma van onze energiezuinige en kwalitatieve producten aan de branche te presenteren."


UTC CCS HVAC Benelux | Meta Coenen: 
"Carrier is er weer bij aankomende editie van VSK , omdat wij waarde hechten aan kennisdelen binnen de branche. Tijdens VSK neemt Carrier haar klanten mee in de wereld van energiezuinige klimaatoplossingen, remote monitoring, de nieuwe ecodesign regelgeving en nog veel meer.”


Vedotec BV | Marien van Veelen:
"Juist nu, in dit digitale tijdperk wordt persoonlijk contact steeds belangrijker. En daarom staat Vedotec deze editie op een prominente locatie op VSK.”