Vraag naar de tarieven!

inspiratiesessie vsk

Klik de play-knop want het is bijna niet te geloven! Patrick en Oene hebben maar iets meer dan één minuut nodig om u uit te leggen waarom de Inspiratiesessie een 'must go' is.   

» Meld u hier aan en geef gelijk door of u komt én of u nog een collega meebrengt  

Hieronder het hele programma*

13.30 – 14.00 uur | inloop met koffie, thee
14.00 – 14.05 uur | welkom door Patrick Schilte, business unit manager Bouw & Installatie
14.05 – 14.50 uur | Dennis van der Geest (voormalig judoka, DJ en presentator)

PAUZE
15.10 – 16.10 uur | VSK 2018 door Patrick Schilte, business unit manager Bouw & Installatie
16:10 – 17.00 uur | afsluitende borrel met een bite.

*Programma onder voorbehoud.


 

Special guest Dennis van der Geest

Dennis-van-der-Geest-VSKPresteren is afhankelijk van mentaliteit, inzicht, zelfvertrouwen en enthousiasme. Juist Dennis heeft zo’n n sterke persoonlijkheid met al deze kenmerken. Koppel hier een ongekend doorzettingsvermogen aan vast en je begrijpt waarom hij de eerste judoka is die tien keer op rij Nederlands Kampioen is geworden.

Motivator
Dit komt ook naar voren in zijn lezing. Hierin vertelt hij over het overwinnen van tegenslagen, het stellen van doelen en toewerken naar een piekmoment. Maar ook vertelt Dennis over het slim winnen van sterkere tegenstanders. Hij gebruikt de sport als metafoor. Het functioneert als een effectieve spiegel voor eigen handelen en het bereiken van resultaat.

Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende internationale topsport carrière op zijn naam staan. Vanwege zijn ongedwongen en relaxte karakter is hij een man die niet alleen op sportief gebied een groep mensen kan inpakken.

Dennis, voormalig judoka, TV-presentator, ambassadeur van de VriendenLoterij en in de avonduren actief als succesvol DJ.

Locatie en tijd

Datum: 19 september 2017 
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Locatie:  Jaarbeurs

» Meld u hier aan en geef gelijk door of u komt én of u nog een collega meebrengt  


Customer service

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Bel gerust. Wij zitten iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar op +31 (0)30 295 29 99. U kunt ons natuurlijk ook mailen.