Tarieven/Deelnemen

Wilt u als exposant deelnemen? Er zijn talrijke manieren om uzelf te presenteren! Zelf een stand bouwen, een all-in pakket en wat zijn de mogelijkheden om uzelf extra in de spotlight te zetten?

» Tarieven
» Standbouw & standbouwpakketten editie 2018
» Plattegrond editie 2018
» Meer uit uw deelname halen, promotie/items editie 2018

Tarieven

Naast de basiskosten – administratiekosten plus diverse tools om meer uit uw deelname te halen – betaalt u per m² oppervlakte. 

» Vraag hier de tarieven aan. Op dit moment zijn de tarieven voor de editie 2020 nog niet bekend. 
» Of een offerte op maat

Standbouw & standbouwpakketten

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren.
Wilt u een eigen stand (laten) bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde standbouwvoorwaarden zijn en dat u tijdig een standbouwtekening dient te overleggen.
Wilt u de standbouw door Jaarbeurs laten verzorgen, dan zijn er eveneens diverse mogelijkheden

» Bekijk hier het overzicht aan standbouwpakketten (editie 2018)

» Bekijk hier de standbouwvoorwaarden


Voor (extra) standinrichting kunt u terecht in het Serviceportaal/Klantenportaal.

Plattegrond

Op de digitale beursplattegrond – alleen beschikbaar voor Internet Explorer - vindt u de indeling van de beurshallen en welke standruimte reeds gereserveerd is en door welk bedrijf (paars) of welke in optie staat (roze). Op de groene vlakken kunt u direct zelf een optie plaatsen door te dubbelklikken. U ontvangt van ons dan een vrijblijvende offerte voor die bewuste plek. Ook vindt u op de plattegrond de technische beursindeling per hal.

» Naar de digitale plattegrond

Meer uit uw deelname halen?

Combineer dan uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen voor, tijdens en na de beurs.

» Bekijk het overzicht van alle promotiemogelijkheden (editie 2018)

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn bovendien ook diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Meer info hierover vindt u bij onze partner Faircom


Customer service

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Bel gerust. Wij zitten iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar op +31 (0)30 295 29 99. U kunt ons natuurlijk ook mailen.