Voorbereiding

Serviceportaal

Voor exposanten is er het Serviceportaal. Via dit portaal bestelt u (technische) facilitaire zaken, catering, vult u uw catalogusgegevens in en volgt u uw bezoekersmarketinginspanningen (en follow up na beurs).
» naar het Serviceportaal


Inlogcodes Serviceportaal

In aanloop naar de beurs krijgt u automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Heeft u deze niet gekregen of bent u ze kwijt? Neem dan contact op met Customer Service.

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn stand? Uitnodigen!

Jaarbeurs kan mensen uitnodigen om naar een beurs te komen, niet naar een stand. U als exposant wel. En dat blijkt heel effectief.  Met de middelen die we u gratis ter beschikking stellen is het ook nog eens heel eenvoudig: relatiekaarten, een digitale versie ervan en bijvoorbeeld een registratielink/logo voor op uw website of email. De resultaten van deze acties kunt u bovendien monitoren. U regelt dit allemaal in het Serviceportaal.

Vul uw catalogusgegevens in

Via het Serviceportaal vult u ook uw catalogusgegevens in. Op basis van uw input worden bezoekers reeds voor beurs gematcht aan voor hen interessante bedrijven. Uw bedrijf dus. Hoe vollediger uw profiel, hoe meer potentiële leads het u oplevert. 

Nieuws aanleveren: Free publicity voor uw bedrijf/organisatie

Binnen het Serviceportaal kunt u ook nieuwtjes kwijt over de producten/diensten die u straks tijdens de beurs laat zien. Deze komen automatisch op uw bedrijfspagina binnen de digitale catalogus te staan. Uit al het aangeleverde nieuws maken wij bovendien een selectie die wij gratis meenemen in de nieuwsbrieven naar bezoekers en/of printcatalogus. Ook kunt u er persberichten aanleveren die wij onder de aandacht van relevante media brengen.

Facilitaire zaken

Elektriciteit op uw stand nodig, meubels of standschoonmaak? Voor technische voorzieningen, toestemming voor gebruik van gas, afvalverwerking, tuien etc. kunt u eveneens terecht in het Serviceportaal.

Catering: van bezorgservice tot catering op maat

Tijdens beurs dranken, lunchpakketten of bijvoorbeeld bittergarnituur op uw stand nodig? Regel het van tevoren via het Serviceportaal
l of tijdens de beurs met slechts 1 telefoontje en het wordt razendsnel gebracht. Wilt u catering op maat met bijvoorbeeld Live Cooking of het inzetten van een Barista? Neem dan contact op met Customer Service voor de mogelijkheden.

Standbouw

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of een standbouwpakket te huren.
» bekijk de standbouwpakketten

Wilt u een eigen stand (laten) bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde standvoorwaarden zijn en dat u tijdig een standbouwtekening dient te overleggen. 
Voor (extra) standinrichting kunt u terecht in het Serviceportaal.

Customer service

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Bel gerust. Wij zitten iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar op +31 (0)30 295 29 99. U kunt ons natuurlijk ook mailen.