17 - 20 mei 2022 I Jaarbeurs

Daar moet je bij zijn!

VSK zet je op voorsprong!

VSK 2022 is voorbij. Na vier intensieve dagen bijpraten, netwerken, informeren en genieten van de grootste installatiebeurs van Nederland gaan de deuren dicht. Op naar de 26e editie in februari 2024.

Wij danken alle exposanten en bezoekers voor hun vertrouwen, inzet en enthousiasme!

VSK 2022 is voorbij. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan een succesvolle vakbeurs

Welkom bij de 25e editie van VSK

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen.

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je als installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst, je op de hoogte bent van de nieuwste installatietechniek oplossingen en je vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK, want VSK zet je op voorsprong!

Wat krijg je tijdens een dag VSK?

  • Zien is leren en leren is doen. Dus volop demonstraties zelf ervaren en beleven. Hiermee vergroot je praktische vaardigheden, verhoog je expertise en versterk je zo je marktwaarde.
  • Veel aandacht voor informatie en ontwikkelingen binnen ons vak.
  • Je krijgt deskundig antwoord op je vragen, je deelt je ervaringen en verstevigt je contacten.
  • Maar een bezoek aan VSK is ook gewoon leuk. Een dag uit met collega’s, ontspanning, nieuwe energie en weer vol enthousiasme de volgende dag aan het werk.

VSK plattegrond

De plattegrond van VSK 2022 vind je in het VSK Netwerkplatform, de app die bezoekers en exposanten blijvend met elkaar in contact houdt.

Meer info/Download de app

Laatste nieuws

Al het nieuws bekijken

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.