POUNDTHEGROUND

3 – 6 februari 2026

VSK 2026

VSK is de vakbeurs voor de totale E + W installatiebranche. Honderden exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

In twee ruime theaters luisteren bezoekers naar inspirerende kennissessies.

Of het nu gaat om verwarming, ventilatie, sanitair of over elektrotechniek en meet- en regeltechniek; VSK zet je op voorsprong!

Deelnemen als exposant biedt ongekende mogelijkheden om in contact te treden met jouw doelgroepen. Neem dus contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Exposanten over VSK 2024

VSK 2024 zit erop en het enthousiasme bij exposanten en bezoekers was heel groot. Alle bezoekrecords van de laatste jaren werden verbroken. De 330+ exposanten verwelkomden maar liefst 37.399 bezoekers.

Wij vroegen 6 exposanten naar hun mening over VSK 2024. 

Je hoort en ziet: Erwin Bonis van  Alklima, Reinier Kok van Intercable Miasin, Rick Haukes van Remeha, Mahfoud Benrahouan van LEDVANCE, Stefan de Graaf van Magnum Heating en Sebastiaan Numan van Danfoss.

 

Download de Facts & Figures

Samen werken aan een duurzame toekomst

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Het tweejaarlijkse event VSK verbindt toekomstgerichte installateurs en aanbieders binnen de installatiebranche. Samen werken aan een gezonde en duurzame leefomgeving is een absolute must!

De interesse om deel te nemen is groot. Mede daarom is VSK 2026 nog ruimer opgezet. We brengen alle disciplines bij elkaar om bezoekers een nog completer beeld te geven van wat speelt in de sector.

Is deelnemen aan VSK 2026 interessant voor jou? Download dan nu de brochure met deelnamemogelijkheden, of neem direct contact op met ons team.

Download de brochure!

Wij staan voor je klaar

Harold Mol

Senior Account Manager

harold.mol@jaarbeurs.nl
T: +31 6 1109 3605

Micha Horzelenberg

Senior Account Manager

micha.horzelenberg@jaarbeurs.nl
+31 6 2163 6893

Swen de Bree

Account Manager

swen.de.bree@jaarbeurs.nl
+31 6 2727 9815

Iris Agterberg

Account Manager

iris.agterberg@jaarbeurs.nl
+31 6 2719 4943

Ynge Postmus

Account Manager

M: ynge.postmus@jaarbeurs.nl
T: +31 6 2185 0483

Duurzame deelname pakketten

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.