Activiteitenprogramma

Slimmer naar huis

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is ook nog eens een feestelijke editie. VSK 2022 viert de 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs! Op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend en branchegericht programma.

VSK Netwerkplatform

Log in op het VSK netwerkplatform en stel je programma samen. Nog niet aangemeld als bezoeker? Meld je aan en krijg automatisch toegang tot het platform.

VSK Kennis Theater
Hal 10 | Stand F050

In het VSK Kennis Theater in hal 10 zijn doorlopend, onafhankelijke presentaties. Een hands-on programma waar praktische presentaties gegeven worden over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Denk aan sessies over E & W, ecosystemen, luchtkwaliteit en binnenklimaat, gezonde gebouwen en remote monitoring.

Sponsored by: Carrier, CIAT en BluEdge

Meer over het kennistheater

Techniek Nederland Theater
Hal 9 | Stand B010

Partner Techniek Nederland heeft elke dag een heel divers en vooral nieuwsgierigmakend programma. Van de Gasketelwet, legionellawetgeving, elektrificering van klimaatinstallaties, transitie in koudemiddelen tot aan de energietransitie en de kansen voor jouw bedrijf.

Duurzaamheidsplein
Hal 9

Duurzaamheid is een van de hoofdthema’s tijdens VSK. Op het Duurzaamheidsplein vind je exposanten en kennisinstituten die hun oplossingen presenteren en kennis overdragen. Naast Enjay en Laevo vind je er de Nederlandse Verwarmingsindustrie die tevens 3 kennissessies zal verzorgen.

VSK Tools & Try
Hal 9

Ben jij de ultieme vakman? Test je vakmanschap, vaardigheden, kennis én snelheid op verschillende onderdelen! Tools & Try brengt kennis over installatietechniek en hilarische spellen bij elkaar. Je wordt uitgedaagd om 3 spellen mee te spelen: De Lopende Band: “Band met techniek”, Duurzaamheidroute: “Duurzaamheid – jouw wereld” en Kennisquiz: “Voorsprong door kennis”. Weet jij alles over het vak? Doe mee en misschien win jij wel jouw droomprijs!

Nu beleven

VSK NieuwsCafé powered by Installatie.nl
Hal 10 | Stand A040

De hele beursweek staat het VSK Nieuwscafé in het teken van actuele en interessante onderwerpen die het installatievak raken. Ondernemers, installatie-collega’s en fabrikanten met een verhaal. Gastheer is Frans Reichardt. Het VSK Nieuwscafé is te vinden in het hart van hal 10. Iedereen kan rustig plaatsnemen in het Nieuwscafé.

Live meekijken

VSK Loopbaanstraat
Hal 9

De installatiesector is in transitie. Blijven bewegen en ontwikkelen is dus essentieel. Instroom, doorstroom en ontwikkeling van personeel zijn actuele issues binnen de sector. Daarom biedt VSK een loopbaanstraat aan waar diverse opleiders, kennisinstituten en werving- en selectiebureaus jou verder helpen je vak nóg beter te beoefenen en klaar te zijn voor de toekomst.

Warmtepompen innovatieroute
Hal 8 | Stand A016

Werk je als technisch professional bij een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf? Dan mag je de WP Innovatieroute van het Vakblad Warmtepompen niet missen. Er worden in totaal 6 routes georganiseerd langs standhouders die innovaties tonen op het gebied van warmtepompen en gerelateerde techniek. Deelnemen alleen mogelijk na aanmelding. Meer informatie op de stand van VMN Media: hal 8, stand A016

Meer informatie

Uitreiking VSK Awards 2022
Hal 10

Op 17 mei, de 1e beursdag, worden de winnaars van de VSK Awards bekend gemaakt. De jury heeft 9 kandidaten genomineerd in 3 categorieën. De bezoekers kunnen uit de genomineerden hun favoriet kiezen. De uitreiking vindt plaats in het VSK Kennistheater, Hal 10 stand F050, tijdens de officiële opening om 10.30 uur

Kies nu jouw favoriet

VSK Studentenroute / Collegetour

17 mei is de studentendag. Dan kun je als aankomend talent kennis maken met het mooie vak van installatietechniek. Ga in gesprek met exposanten, bekijk de laatste innovaties en productontwikkelingen en ga vol nieuwe kennis en inspiratie weer naar huis. VSK zet je op voorsprong!

Nu aanmelden

NVKL
Hal 11 | Stand B070

Op het NVKL Paviljoen beleef je interactief wat koeltechniek inhoudt. Je vindt hier onder andere:

  • Sessies over uiteenlopende thema’s;
  • De Duurzaam Koelen Route;
  • De Klimaat Quiz;

Op woensdag 18 mei wordt de NVKL Koeltrofee uitgereikt.

Meer informatie

Start-upstraat
Hal 11

Om de nieuwe initiatieven en innovaties die geïntroduceerd worden binnen de sector een podium te geven, is de Start-upstraat ontwikkeld. Bedrijven presenteren hier hun innovatieve oplossingen die jou verder gaan helpen in je werk en binnen de thema’s die nu actueel zijn.

VSK Beurscafé
Hal 10

Waar kan je op je gemak je bezoek voorbereiden met een kop koffie? Even zitten om te overleggen? Maak je beursdag extra gezellig met een biertje, goede muziek en een lekkere hap eten? Dat kan allemaal in het VSK Beurscafé in hal 10.

Henk & Fred Fotoshoot
Hal 11

Ga met Henk, Fred of Daan op de foto!
Tijdens de VSK organiseert Henk & Fred, met het gelijknamige monteursduo en hun nieuwe collega Daan (Daniëlle), een Meet & Greet. Ga op de foto met jouw idool!

Op onderstaande tijden zijn Henk, Fred en Daan op de stand aanwezig:
Dinsdag: 11 uur – 14 uur – 16 uur
Woensdag: 11 uur – 14 uur – 16 uur
Donderdag: 11 uur – 14 uur – 16 uur – 18.30 uur
Vrijdag: 11 uur – 14 uur – 16 uur

De Meet & Greet vindt plaats op de stand van Henk & Fred, 11.E050. Uiteraard krijg je de foto gelijk mee!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.