Activiteitenprogramma

Slimmer naar huis

Ontwikkelingen in installatietechniek gaan razendsnel en volgen elkaar in hoog temp op. Je moet iedere dag inspelen op de wensen van de klanten, je vakkennis bijhouden en adviseren over de toekomst. Hoe doe je dat?

Je ziet het op de VSK. Op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend én branchegericht programma.

Het activiteitenprogramma is steeds in ontwikkeling. Bezoek deze pagina daarom regelmatig.

VSK Kennis Theater
Hal 10

In het VSK Kennis Theater in hal 10 zijn doorlopend presentaties. Een hands-on programma waar exposanten en partners praktische presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche geven. Denk aan warmtepompen, verwarmen en koelen. Maar ook theoretische zaken als regelgeving, virtual reality en personeelsbeleid.

Techniek Nederland Theater
Hal 9

Partner Techniek Nederland heeft elke dag een heel divers en vooral nieuwsgierig makend programma. Het complete programma volgt.

Binnenklimaat Theater
Hal 11

Platform Binnenklimaattechniek en haar partners presenteren met trots het Binnenklimaat Theater. Tijdens VSK wordt hier dagelijks een vol programma met diverse inspirerende sprekers geboden en worden nieuwe praktische tools voor een gezond en comfortabel binnenklimaat gepresenteerd.

VSK Tools & Try
Hal 9

Ben jij de ultieme vakman? Test je vakmanschap, vaardigheden, kennis én snelheid op verschillende onderdelen! Tools & Try is een interactief fun element voor de bezoeker waar leuke prijzen te winnen zijn.

VSK NieuwsCafé powered by Installatie.nl
Hal 10

De hele beursweek worden in het VSK Nieuwscafé actuele en interessante onderwerpen behandeld die het installatievak raken. Ondernemers, installatie-collega’s en fabrikanten met een verhaal komen aan het woord. Gastheer is Frans Reichardt. Alle interviews worden live gestreamd via installatie.nl en vsk.nl.

VSK Partner Theater
Croesezaal

Exposanten presenteren hun nieuwste productinnovaties.

Warmtepompen innovatieronde
Hal 11

Beurstoer langs diverse exposanten met expertise op het gebied van warmtepompen.

Loopbaanplein
Hal 10

VSK helpt bij het vinden van de juiste mensen voor de juiste job.

Aanmelden nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij VSK 2022?
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!