Haal alles uit jouw bezoek aan VSK 2022

VSK Netwerk platform

KOM IN CONTACT MET VAKGENOTEN EN EXPOSANTEN

Wil je in contact komen met vakgenoten en exposanten, alle informatie over producten bekijken en je eigen persoonlijke programma samenstellen voor het evenement? Meld je dan aan voor het gratis netwerkplatform!

Ideale voorbereiding

Het nieuwe platform is de ideale voorbereiding voor jouw beursbezoek. Zo ben je in contact met de exposanten bij VSK. Voor, tijdens en na de beurs.

Hoe werkt het

Alle exposanten, de plattegrond, activiteiten en andere belangrijke beursinformatie is beschikbaar in het VSK Netwerkplatform. Als je eenmaal geregistreerd bent voor een bezoek aan de beurs, ontvang je een bericht met uitleg over hoe je kunt inloggen in het netwerk. Het VSK Netwerkplatform is beschikbaar via jouw favoriete browser en als app downloadbaar voor iOS en Android

Eenmaal ingelogd wijst alles zichzelf. Via de appnavigatie kies je jouw favoriete exposanten en kan je direct een afspraak maken voor een bezoek aan de stand.

Maak een keuze uit een of meer van tientallen sessies in de theaters en stel zo jouw programma voor een topdag bij VSK samen.

Tijdens jouw bezoek een de beurs beschik je over de interactieve plattegrond die slim aangeeft waar jij bent in de hallen. Zo vind je snel jouw weg.