Bouw en Installatie Hub 29 juni 2023

Nieuw: serviceconnectoren en aftakstekers met hendel-push-in-technologie

De hendeltechniek van Phoenix Contact maakt een snelle en moeiteloze, meervoudige bekabeling mogelijk van verschillende soorten adertypes met en zonder adereindhuls. De connectoren worden gewoon geïntegreerd in de functieschacht van de aansluitklemmen.

Met de LPS-serviceconnectoren kunnen verschillende tests snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Voor een duurzame en constante kwaliteit zijn de contactveren verzilverd.

Met de LPO-aftakstekers is een gemakkelijke integratie van extra aftakkingen mogelijk. Vooral bij ontwerpwijzigingen van de schakelkast bieden de LPO-connectoren daardoor een groot voordeel. Het speciale ontwerp levert een duurzame en robuuste aansluiting op. De nieuwe connectoren overtuigen door maximaal gebruiksgemak, een veilige aansluiting, een hoge flexibiliteit en snelle installatie.

Bouw & Installatie Hub

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Bouw & Installatie Hub

Alles over Bouw & Installatie

Ook interessant