Bouw en Installatie Hub 14 juni 2023

OSRAM wordt nu helemaal LEDVANCE

LEDVANCE wil de overgang naar toekomstgerichte LED-technologie zo eenvoudig mogelijk maken voor de professionele markt. Daarom zal het assortiment
professionele LED lampen en buizen in 2023 sterk worden uitgebreid en vanaf 1 juli uitsluitend nog onder de merknaam LEDVANCE worden aangeboden.

Voortgekomen in 2016 uit de algemene verlichtingsdivisie van OSRAM, heeft LEDVANCE zich in slechts zeven jaar gevestigd als een toonaangevende naam in innovatieve LED-oplossingen. LEDVANCE bewijst een betrouwbare partner te zijn. Ook in het kader van het EU-brede verbod op de productie van inefficiënte lichtbronnen, zoals traditionele fluorescentielampen. Onder haar slogan “Advancing Light” biedt het bedrijf EU-conforme en toekomstbestendige LED-alternatieven voor steeds meer toepassingen – van retrofit lampen en buizen, conversie-oplossingen tot complete armaturen inclusief LMS. Dit maakt de overstap nu ook gemakkelijker door het professionele assortiment LED lampen onder eigen merknaam in Europa aan te bieden.

Portfolio

Deze verandering van merknaam voor LED lampen gaat gepaard met productclassificatie van het portfolio in SUPERIOR, PERFORMANCE en VALUE, zoals bekend van de LEDVANCE armaturen. Een duidelijke indeling op de nieuwe verpakking, waarin alle belangrijke productinformatie inclusief de productklasse in één oogopslag zichtbaar is, draagt hieraan bij. W

Daarnaast introduceert LEDVANCE vanaf de zomer nieuwe LED lampen en buizen in het assortiment, zodat eindgebruikers hun traditionele lichtbronnen kunnen vervangen met nog meer energiebesparende LED alternatieven.

Bouw & Installatie Hub

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Bouw & Installatie Hub

Alles over Bouw & Installatie

Ook interessant