Bouw en Installatie Hub 28 maart 2023

Supra ventilatoren uitgebreid met Ø125mm uitvoering

Al enige tijd heeft Vent-Axia de Supra en Supra Design badkamerventilatoren in haar assortiment. Deze badkamerventilator/toiletventilator voor wand en plafond was tot nu toe alleen verkrijgbaar in een Ø100mm uitvoering. De Supra serie is nu uitgebreid met een Ø125mm uitvoering: de Supra 125 en Supra Design 125.

De nieuwe Vent-Axia Supra (Design) 125 heeft veel kenmerken van de Supra (Design) 100. De trillingsdempende motorbevestiging zorgt voor een laag geluidsniveau. De krachtigereinnovatieve kogellager motor zorgt voor een maximaal debiet van 190 m3/h (Supra) en 160 m3/h (Supra Design) 

Drie uitvoeringen

De Supra 125 en Supra Design 125 zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. De Supra (Design) 125 B is de basis uitvoering zonder sensoren en timer. Daarnaast zijn de Supra(Design) 125 T met instelbare timer en 125 HT met vochtsensor en vaste timer verkrijgbaar.Installatie van de Supra (Design) 125 is eenvoudig door de ingebouwde waterpas. 

Bouw & Installatie Hub

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Bouw & Installatie Hub

Alles over Bouw & Installatie

Ook interessant