Bouw en Installatie Hub 27 juli 2023

Triple Solar bij snelst groeiende bedrijven in Nederland

Voor de tweede keer staat Triple Solar in de lijst met de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland. De top 250 groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en is in samenwerking met nlgroeit.

Een ‘Groeibedrijf’ is een snelgroeiend bedrijf dat over een periode van 3 jaar jaarlijks gemiddeld met meer dan 20% groeit in voltijdse werkgelegenheid (FTE’s). Het bedrijf moet aan het begin van de meetperiode minimaal 10 FTE’s hebben. De Top 250 Groeibedrijven van 2023 zijn de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland. Ze zijn geselecteerd op basis van de absolute groei (in aantallen) en de relatieve groei (in percentages) van FTE’s tussen 2019 en 2022.

Groei Triple Solar

Triple Solar heeft zijn plek in de top 250 snelst groeiende bedrijven niet zomaar verdiend. In 2014 bestond het bedrijf slechts uit 4 medewerkers, maar dit jaar (2023) hebben ze tot nu toe al 17 nieuwe medewerkers aangenomen. Het merendeel van deze nieuwe medewerkers wordt aangedragen door het eigen personeel, zoals vrienden, kennissen en oud-collega’s. Dit getuigt van het vertrouwen en de betrokkenheid van het team bij de groei van Triple Solar.

Bouw & Installatie Hub

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Bouw & Installatie Hub

Alles over Bouw & Installatie

Ook interessant