Bouw en Installatie Hub 25 mei 2023

‘Verdeelblokken verlagen installatiekosten’

nVent ERIFLEX verdeelblokken zijn ideaal voor de aansluiting van de voedingskabel of -uitgang van machines en industriële apparatuur (zoals omvormers en airconditioners) en bieden volgens de fabrikant een “hoge kortsluitvastheid, tijdwinst en betrouwbaarheid in elke schakelkast.”

nVent ERIFLEX levert oplossingen voor laagspannings- en stroomverdeling die de totale installatiekosten verlagen en de ontwerpflexibiliteit vergroten. De nVent verdeelblokken zijn veelzijdig inzetbaar voor zowel ronde als vlakke geleiders, met of zonder adereindhuls, waarbij extra blokken kunnen worden toegevoegd aan meervoudige distributieblokken.

De nVent verdeelblokken zijn ontworpen om ruimte te besparen en kunnen snel worden gemonteerd op DIN-rails en montageplaten. Op het gebied van veiligheid zijn er geen compromissen gesloten. De producten zijn vervaardigd van halogeenvrij en brandvertragend materiaal, voldoen aan RoHS-richtlijnen en zijn UL-gecertificeerd.

12 geleiders

De verdeelblokken bieden niet alleen verschillende aansluitmogelijkheden voor maximaal twaalf geleiders, maar kunnen ook worden aangesloten op vlakke geleiders zoals Flexibar Advanced of IBS/IBSB Advanced van nVent ERIFLEX.

nVent biedt een uitgebreid assortiment enkelpolige verdeelblokken. De volledige UD-serie bestaat uit een breed scala aan enkelpolige verdeelblokken met een stroombereik van 85 A tot 950 A volgens UL en van 80 A tot 1250 A volgens IEC.

Bouw & Installatie Hub

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Bouw & Installatie Hub

Alles over Bouw & Installatie

Ook interessant