Exposantennieuws, Nieuws, Nieuwscafe 3 juni 2022

Alles over de Gasketelwet in drie interviews

Gasketelwet 2023
De Gasketelwet wordt van kracht op 1 januari 2023. Nieuwe regels voor ieder installatiebedrijf en elke monteur die zich bezighoudt met plaatsing en onderhoud. Ruim 9.000 monteurs hebben inmiddels de juiste papieren, maar dat moeten er 15.000 worden. Is dat een haalbare zaak?

Tijdens VSK 2022 was de Gasketelwet een hot topic. In het VSK Nieuwscafé (powered by installatie.nl) sprak Frans Reichardt met verschillende spelers over dit onderwerp.

Hieronder drie video-interviews uit het VSK Nieuwscafé

Remco van der Linden van Techniek Nederland over het moeizame verloop van het tot stand komen van regelgeving.

De gevolgen voor de zelfstandig installateur.

Joni Fleischer is in bezit van Vakmanschap CO. Hij praat over hoe dit werkt voor een zelfstandige. Waar loop je tegenaan. Hij geeft een aantal slimme tips zodat je de de juiste keuzes maakt.

De ervaringen van installatiebedrijf bonarius.

Willem Jan Broekkamp van Bonarius. Een grote installateur met sterke focus op cv-ketelonderhoud. Hij vertelt de uitdagingen die het bedrijf aantreft in het lading geven aan de Gasketelwet.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant