Exposantennieuws, Nieuws 13 april 2022

BluEdge: Het nieuwe servicemerk van Carrier

BluEdge is het nieuwe servicemerk van Carrier. Carrier heeft zich toegelegd op het verlenen van duurzame service die op het gebied van technologie en innovatie voorop loopt met investeringen in voorspellende analyses en interventie op afstand. Op basis van onze ongeëvenaarde productkennis, voorziet BluEdge haar klanten van superieure service gedurende de levenscyclus van hun HVAC-apparatuur.
Waarom Digitalisering centraal op VSK?

Met BluEdge investeert Carrier in digitale oplossingen. Het levert bruikbare inzichten voor uw HVAC apparatuur voor het reduceren van de bedrijfskosten, vergroten van de productiviteit van de medewerkers en het verbeteren van de uptime. Deze digitale diensten helpen de klant en zijn medewerkers bij het zichtbaar maken, het toegang krijgen tot adviezen van experts en het effectief optimaliseren van de levenscyclus van HVAC-systemen. Alle diensten zijn afgestemd op de behoeften van uw HVAC-systeem en zorgen voor gemoedsrust en een beter resultaat.

Waarom sponsoring VSK Kennis Theater (thema Digitalisering)?

Digitalisering biedt ons veel mogelijkheden om te verduurzamen. Het op afstand monitoren en slim inzetten van deze data, draagt bij aan de energie-efficiëntie en levensduur van HVAC installaties. Een belangrijk keerpunt in de installatiebranche; service en onderhoud in toenemende mate digitaliseren. Wat dit de VSK bezoeker kan bieden, is een topic dat aandacht verdient in het VSK Kennis Theater.

Daarom past BluEdge naadloos bij het theaterthema Digitalisering. BluEge verbetert de productiviteit met real-time meldingen en analyses over de machinetoestand van de aangesloten HVAC apparatuur met data-on-demand via mobiel & web.

BluEdge bevat:
 • Grafieken en diagrammen ter illustratie van de noodzaak en het effect van het onderhoud 24/7 bewaking op afstand
 • Continue analyse op afstand voor anticipatie op en verminderen van ongeplande stilstand
 • Een real-time dashboard voor een overzicht van alle details betreffende de toestand en prestaties van uw systeem overal online
 • Geavanceerde analyse: Cloud-based algoritmes helpen bij het beheren, voorspellen en optimaliseren van de toestand en prestaties van uw apparatuur

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

   

  Ook interessant