Exposantennieuws, Nieuws 7 april 2022

Carrier: Leider in duurzaamheid

Carrier is een toonaangevende leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, gebouwbesturing en -automatisering, en brand- en beveiligingssystemen. Het omvat 51 productiefaciliteiten en 39 research & designcentra wereldwijd met meer dan 58.000 medewerkers die klanten bedienen in meer dan 180 landen.
Waarom Duurzaamheid centraal op VSK?

Vanaf het allereerste begin is Carrier leider in duurzaamheid geweest. Niet alleen omdat het bedrijf een totaal nieuw en innovatief product maakte, maar ook omdat zij daarbij de norm bepaalde voor een verantwoordelijk milieubeleid. Sinds 1994 is Carrier koploper op het gebied van het afschaffen van ozonbeschadigende koudemiddelen en het introduceren van veel van de meest energiezuinige systemen voor verwarming, airconditioning en koeling wereldwijd. Het beschermen van het milieu en de beperkte natuurlijke grondstoffen zijn de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Carrier erkent het grote belang van het behoud van een verantwoordelijk evenwicht tussen het comfort dat we vandaag wensen en de wereld waarin we morgen leven.

Waarom sponsoring VSK Kennis Theater (thema Duurzaamheid)?

Carrier is ervan overtuigd dat kennis waarde heeft als we het met elkaar delen en heeft aandacht voor wat echt telt.

Deze jubileumeditie van VSK komt op een zeer cruciaal moment voor onze HVAC-wereld. Klimaatverandering is één van de belangrijkste uitdagingen waar de mensheid mee wordt geconfronteerd. We ervaren meer dan ooit verandering en een behoefte aan innovatie. HVAC draagt naar schatting 15% bij aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Carrier erkent het potentieel voor slimme, duurzame innovatie en zet zich in voor het vaststellen van wetenschappelijk onderbouwde emissiedoelstellingen die zijn afgestemd op de doelstellingen van het Parijs-akkoord.

Tussen nu en 2030 hebben we antwoorden nodig op gebieden als duurzaamheid, digitalisering en binnenklimaat. Carrier leidt de HVAC-industrie al meer dan 100 jaar met innovatieve ideeën en streeft naar uitmuntendheid in oplossingen die belangrijk zijn voor mens en planeet. Carrier kijkt ernaar uit om haar kennis te delen in het VSK Kennis Theater en antwoorden geven die cruciaal zijn voor de wereld.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Ook interessant