Exposantennieuws, Nieuws 17 februari 2022

Chainless: product onafhankelijke systeemintegratie

Producenten leveren hun producten meestal met een licentie voor het gebruik van de bijhorende software. Daardoor is integratie van verschillende systemen vaak een flinke uitdaging, omdat de apparaten niet met elkaar “praten”. Chainless uit Assen zorgt voor “kettingloze” verbindingen.

Chainless is volgens eigen zeggen jong, dynamisch en innovatief. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in de implementatie van gebouwbeheer- en klimaatoplossingen door middel van softwareoplossingen.

Onafhankelijk

Het bedrijf beschikt over 20 technisch specialisten die zich inspannen een zo goed mogelijke set aan oplossingen te bieden. En dat werkt. Het klantenbestand groeit al jaren zeer stabiel.

De naam is niet per ongeluk gekozen. Het doel is om koppelingen en implementaties te maken, om samen met fabrikanten en leveranciers smart buildings te creëren. Het mes snijdt dan aan veel kanten. Voor fabrikanten en leveranciers, maar zeker ook voor afnemers die blijvend mogen rekenen op scherpe prijzen.

IoT

Het team beschikt over de nodige kennis van meet- en regeltechniek, maar zeker ook over proceskennis van bijvoorbeeld klimaatinstallaties. Door het inzetten van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals Internet-of-Things wordt het mogelijk om slimme gebouwen te realiseren en samen met de klant tot slimme oplossingen te komen. Of de klant nu groot of klein is. Omdat de techniek van Chainless modulair is, kan deze makkelijk toegepast worden in grote en kleine (kantoor) gebouwen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant