Exposantennieuws, Nieuws 9 april 2022

CIAT: Europees leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van binnenlucht

Als Europese leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht
ontwerpt, produceert en verkoopt CIAT oplossingen voor kantoren, retail, hotels, gezondheidszorg en de industrie. De activiteiten zijn gebaseerd op optimalisatie van het energieverbruik en verbetering van de luchtkwaliteit en het comfort in gebouwen.
Waarom Gezond Binnenklimaat centraal op VSK?

De bouwnormen worden steeds strenger en gebouwen moeten niet alleen worden ontworpen met het comfort van de gebruikers in gedachte, maar ook hun gezondheid. CIAT zet zich in voor onderzoek gericht op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit, een belangrijk gezondheidsprobleem van cruciaal belang in het ontwerp van gebouwen. Het bedrijf garandeert een optimale kwaliteit van binnenlucht, met een breed aanbod van geavanceerde oplossingen gericht op gezondere binnenomgevingen. Nu belangrijker dan ooit! Daarbij levert CIAT specialistische ondersteuning voor duurzame oplossingen, bedoeld om comfort, luchtkwaliteit en energieoptimalisatie te garanderen.

Waarom sponsoring VSK Kennis Theater (thema Gezond Binnenklimaat)?

CIAT heeft als Europese leider in binnenluchtkwaliteit veel expertise te bieden én te delen met de VSK bezoeker.

In Culoz is het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd dat speciaal gewijd is aan de technologieën voor de behandeling en de kwaliteit van de binnenlucht. In dit complex van meer dan 3.000 m2 , gelegen in het Oosten van Frankrijk, ontwerpen CIAT medewerkers prototypes en voeren zij tests uit voor onze ontwikkelingsafdeling en onze klanten die op zoek zijn naar de beste innovaties op het gebied van luchtbehandelingscentrales, ventilatorconvectoren en warmtewisselaars.

Het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en het laboratorium hebben zeven innovatieplatforms met de modernste test- en meetapparatuur, die geheel zijn gewijd aan luchtbehandelingstoepassingen. Denk hierbij aan een technisch plateau van 120 m2 voor het nabootsen van het binnenklimaat van kantoren en diverse testfaciliteiten voor het meten van de kwaliteit van binnenlucht.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant