Exposantennieuws, Nieuws 24 maart 2022

De innovatieroutes van Vakblad Warmtepompen

Op VSK 2022 organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks de WP Innovatieroute.

Er worden in totaal 6 routes georganiseerd langs standhouders die innovaties tonen op het gebied van warmtepompen en gerelateerde techniek.

interesse in warmtepompen enorm toegenomen

De ontwikkelingen met betrekking tot warmtepomptechnologie en de toepassing van warmtepompen gaan snel. Mede door de stijgende gasprijzen is de interesse in warmtepompen enorm toegenomen. Voor professionals die bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en mogelijkheden.

De Innovatieroute speelt hier op in, door bezoekers die beroepshalve geïnteresseerd zijn langs standhouders te leiden waar ze door experts worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen van hun producten.

Deelnemers

Deelnemers dit jaar zijn: Alklima/Mitsbushi Electric, Intergas Verwarming, Itho Daalderop, Nefit Bosch, NIBE Energietechniek, Remeha.

Meer informatie over data, volgorde van de halteplaatsen en deelname vindt u hier.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant