Exposantennieuws, Nieuws 24 maart 2022

Doe mee aan de NVKL Koeltrofee 2022

NVKL, de brancheorganisatie van koeltechnische bedrijven, reikt om het jaar tijdens de VSK-beurs de NVKL Koeltrofee uit. De Koeltrofee is een award als erkenning voor een actuele innovatie in de koude- en/of klimaattechniek. Zowel NVKL- als niet-leden kunnen meedoen en kans maken op deze bijzondere innovatieprijs.

Op woensdag 18 mei reikt NVKL de Koeltrofee 2022 uit op het NVKL Paviljoen in hal 11, stand B070. Ben jij werkzaam bij een bedrijf met een mooie innovatie of zou jij een bedrijf hiervoor willen nomineren? Ga dan naar nvkl.nl/koeltrofee en vul het formulier in.

Innovatieve, duurzame bijdrage

Heeft jouw bedrijf een innovatie in de koude- en/of klimaattechniek gerealiseerd? Is deze innovatie in de praktijk toepasbaar en heeft dit tot succesvolle resultaten geleid in technische, economische en/of maatschappelijke zin? Dan maak je mogelijk kans op het winnen van de NVKL Koeltrofee. Indien je jouw innovatie uiterlijk 31 maart indient, neemt de jury deze in de eerste week van april mee ter beoordeling. Half april wordt vervolgens uit alle inschrijven een top drie geselecteerd die tevens worden uitgenodigd om bij de uitreiking op 18 mei in de Jaarbeurs Utrecht aanwezig te zijn. Tijdens deze uitreiking maakt NVKL de winnaar bekend die op het podium op het NVKL Paviljoen de Koeltrofee in ontvangst mag nemen.

Winnaar 2020

Tijdens de vorige editie van de VSK kreeg Wagenaar Koeltechniek de NVKL Koeltrofee 2020 uitgereikt uit handen van oud-schaatser Erben Wennemars (zie foto). Het bedrijf onderzocht door data-analyse de interactie van een warmtepomp met een te drogen agrarisch product. Op basis van de hoeveelheid, vochtinhoud en vocht-evenwichtscondities van het product kon zo het ontwerp van de warmtepomp-drooginstallatie met een natuurlijk koudemiddel worden bepaald. Dit resulteerde in een aanzienlijke energiebesparing.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant