E-verwarming als innovatief, hoogwaardig en duurzaam alternatief

Deel

Gekopieerd
LVS heeft een goede reden om zijn debuut te maken tijdens VSK 2024! “Klopt,” zegt directeur Hendrik Schmidt namens het in elektrisch verwarmen gespecialiseerde bedrijf. “We willen op onze stand installateurs en aannemers graag informeren over ons brede aanbod op het vlak van elektrisch verwarmen en laten zien dat ‘E’ een innovatief, hoogwaardig en duurzaam alternatief voor ‘W’ kan zijn!”

De tendens is duidelijk: Nederland gaat in toenemende mate van het gas af. De  vertrouwde cv-ketel maakt daarbij veelal plaats voor warmtepompinstallaties. Installateurs zijn vaak nog niet bekend met de voordelen van elektrisch verwarmen en daar wil LVS verandering in brengen. “E-verwarming biedt, mits een woning goed geïsoleerd is, een geweldige totaaloplossing en levert een prima rendement op,” stelt Schmidt. “De investering in E-verwarming is laag in vergelijking tot warmtepomptechniek, er is geen onderhoud aan nodig, het functioneert minimaal dertig jaar naar behoren en de eindgebruiker kan de materialen bij verhuizing meenemen naar de nieuwe woning. Ook prettig voor de installateur: wij bieden betrouwbare maatwerk producten, leveren snel uit voorraad en bieden legplannen, training en technische support.”

LVS – opgericht in 1994 en gevestigd in een gloednieuw, bijna 2500 m2 groot bedrijfspand in Heerhugowaard- levert een brede range aan E – verwarming producten variërend van elektrische vloerverwarming, thermostaten en elektrische boilers tot en met infraroodpanelen. Plaatsing ervan gaat snel en gemakkelijk. Want: geen leidingwerk en gemakkelijk aan te sluiten op het elektriciteitsnet of zonnepanelen. Bovendien is E-verwarmen bij uitstek geschikt voor hoofd- en bijverwarming.

LVS ziet zichzelf als een betrouwbare, flexibele partner voor de installatie- en aannemingsbranche. Met het uitgebreide dienstenpakket en de hoogwaardige service als één van de pré’s. “Wij bieden de branche simpelweg een extra mogelijkheid om de klant te ontzorgen. Belangstelling? Kom naar onze stand.”

Je vindt LVS in hal 8, stand D.090

Gerelateerde artikelen