EURO-INDEX toont nieuwste meetinstrumenten voor W- én E-installateur tijdens VSK 2024

Deel

Gekopieerd
In haar 50-jarig bestaan neemt EURO-INDEX al tientallen jaren trouw deel aan elke editie van VSK. Als fabrikant en importeur van meetinstrumenten voor de installateur en industrie is deze beurs hét evenement om de laatste innovaties te presenteren.

Marketing manager Marco van Raavens: “Traditioneel is VSK voor ons dé gelegenheid om het complete pakket instrumenten van BLAUWE LIJN te tonen, en speciale aandacht te geven aan de nieuwe ontwikkelingen van dit merk. Dit zullen we ook bij de komende editie doen, waarbij de nieuwe Eurolyzer S1 rookgasmeter een hoofdrol zal spelen. Uiteraard is er ook aandacht voor andere merken die wij vertegenwoordigen op het gebied van gasdetectie, lekdetectie en binnenklimaat.” Door de toevoeging van een E-gedeelte aan VSK zullen test- en meetinstrumenten voor elektrotechnische installaties, waaronder PV-installaties en laadpunten voor elektrische voertuigen, ook een grote rol spelen op de stand van EURO-INDEX.

ONDERHOUD EN KALIBRATIE

Naast verkoop en verhuur van meetinstrumenten is onderhoud en kalibratie hiervan een belangrijk speerpunt voor EURO-INDEX. Van Raavens: “Nieuwe regelgeving en certificering maken kalibratie van meetmiddelen steeds belangrijker. Hiervoor beschikken wij niet alleen over vaste laboratoria, maar ook over mobiele laboratoria, waar onderhoud, kalibratie en eventuele reparatie van de instrumenten bij de klant voor de deur worden uitgevoerd. Wij zijn van alle merken die wij vertegenwoordigen een geautoriseerd service centrum, wat betekent dat we beschikken over de kennis, software, faciliteiten en originele onderdelen om onderhoud en reparatie met behoud van garantie en certificering te doen.” Eén van de wagens van de Mobiele Service zal te zien zijn op de stand van EURO-INDEX in hal 12 standnummer B030.

Gerelateerde artikelen