Itho Daalderop samen met installateurs richting duurzame toekomst

Dat we in Nederland samen een energietransitie moeten realiseren staat vast. Itho Daalderop heeft alles in huis om deze transitie te versnellen en woningen te verduurzamen. Tijdens VSK 2024 toont het bedrijf dan ook een breed gamma producten voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.
Spijtvrije warmtepompen

Vincent en Amber, de nieuwe lucht/water-warmtepompen van Itho Daalderop, kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie en zijn toepasbaar in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op VSK neemt het bedrijf beursbezoekers mee in de unieke positionering van deze spijtvrije oplossingen. “Spijtvrij betekent dat Vincent en Amber zowel hybride als (eventueel stapsgewijs) all-electric toegepast kunnen worden. Waar we in de markt nog veel focus zien op hybride, zijn bewoners met onze spijtvrije warmtepompen écht klaar voor een duurzame toekomst”, vertelt Henriëtte Davids, Communication & Brand Manager bij Itho Daalderop.

Onze toekomst draait om W- en E-installateurs

Voor Itho Daalderop is VSK een belangrijk platform om in contact te blijven met de installatiebranche. “Installateurs willen zien wat de markt te bieden heeft en een gevoel krijgen bij onze producten. Wij vinden het belangrijk om in die behoefte te voorzien”, legt Davids uit. Ze vervolgt: “Onze toekomst draait om zowel W- als E-installateurs. Zij zijn onmisbaar bij het verduurzamen van woningen, om samen de energietransitie tot een succes te maken. Daarom waarderen wij het enorm dat de E-kant nu ook vertegenwoordigd is op VSK 2024”.

Je vindt Itho Daalderop in hal 8, op stand G.121.