POUNDTHEGROUND

Itho Daalderop samen met installateurs richting duurzame toekomst

Deel

Gekopieerd
Itho Daalderop heeft alles in huis om de energietransitie te versnellen en woningen te verduurzamen. Tijdens VSK 2024 toont het bedrijf een breed gamma producten voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.
Ruimtebesparende oplossingen voor de bestaande bouw

Itho Daalderop staat op de beurs met verschillende slimme, ruimtebesparende oplossingen, waarmee ook bestaande Nederlandse woningen goed te verduurzamen zijn. Lucht/water-warmtepomp Amber wordt bijvoorbeeld buiten de woning opgesteld, alleen de regelmodule komt binnen. “Het sluitstuk is vaak letterlijk en figuurlijk het knieschot, de gevel of het dak. Daarom ontwikkelen wij ruimtebesparende klimaatoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan ons nieuwe assortiment direct verwarmde horizontale voorraadvaten (WPV-H), die je gemakkelijk in een knieschot kunt plaatsen. Ook onze nieuwste HRU WTW-units kun je op talloze manieren installeren. Dit maakt onze producten zeer geschikt voor zowel de bestaande bouw als nieuwbouw”, vertelt Communication & Brand Manager Henriëtte Davids.

Onze toekomst draait om W- en E-installateurs

Voor Itho Daalderop is de VSK een belangrijk platform om in contact te blijven met de installatiebranche. “Installateurs willen zien wat de markt te bieden heeft en een gevoel krijgen bij onze producten. Wij vinden het belangrijk om in die behoefte te voorzien”, legt Davids uit. Ze vervolgt: “Onze toekomst draait om zowel W- als E-installateurs. Zij zijn onmisbaar bij het verduurzamen van woningen, om samen de energietransitie tot een succes te maken. Daarom waarderen wij het enorm dat de E-kant nu ook vertegenwoordigd is op VSK 2024”.

Je vindt Itho Daalderop in hal 12, op stand B008. Nu kennismaken.

Gerelateerde artikelen