Jubilerend Spelsberg presenteert innovaties tijdens VSK 2024

Deel

Gekopieerd
Spelsberg is verheugd over het feit dat VSK uitgebreid wordt met een E-gedeelte. Hierdoor wordt de jarenlange integratie van de elektrotechniek in verwarming, sanitair en klimaat nóg beter zichtbaar en benadrukt.

Spelsberg is er dan ook trots op zich hier te mogen presenteren in een voor haar bijzonder jaar. Algemeen Directeur Robert Deenen: “Sinds de oprichting van Spelsberg in 2004 hebben wij ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige elektrische behuizingsoplossingen voor diverse industrieën. Met trots kunnen wij zeggen dat Spelsberg in de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de markt.”

Klantbehoefte en marktverandering

De toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft het bedrijf geholpen om haar productassortiment voortdurend te verbeteren. Spelsberg streeft ernaar om te voldoen aan de evoluerende behoeften van klanten en om te anticiperen op de veranderingen in de markt. Deenen: “Onze behuizingsoplossingen bieden optimale bescherming voor elektrische componenten, waarbij we rekening houden met factoren zoals duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak.”

“Maar ons succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de voortdurende steun en het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten en partners.”, zegt Deenen. “Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan de groei en het succes van Spelsberg gedurende deze afgelopen twee decennia.”

VSK 2024

VSK is een uitstekende gelegenheid voor Spelsberg om met de klant in contact te komen en haar nieuwste producten en innovaties te presenteren en te proosten op het jubileum. “We zijn verheugd om te laten zien hoe onze behuizingsoplossingen elektrische installaties kunnen verbeteren en beschermen, terwijl ze voldoen aan de strengste normen en voorschriften.”, geeft Deenen aan. “We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer succesvolle partnerschappen op te bouwen en gezamenlijk te groeien.”

Gerelateerde artikelen