Exposantennieuws, Nieuws 30 maart 2022

Kieback&Peter op VSK 2022 met slimme voorspellende digitale oplossingen

Kieback&Peter is een internationaal bedrijf met veel expertise op het gebied van gebouwautomatisering. Ontzorgen van klanten is het doel. Naast het slimmer, zuiniger, gezonder en veiliger maken van gebouwen. Kieback&Peter zet de nieuwste technische ontwikkelingen in zoals IoT en software-oplossingen met slimme algoritmes en API-koppelingen voor koppelingen met andere disciplines. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, er wordt altijd een optimale oplossing voor de wensen van de klant gevonden.
Voorspellend regelen

Door voorspellend te regelen op basis van historische en toekomstige data, garandeert Kieback&Peter naast comfortverbetering, een energiebesparing van meer dan 20% op beïnvloedbare energie afname. Deze oplossing is fabricaatonafhankelijk en kan gerealiseerd worden in zowel bestaande bouw als in nieuwbouw. De Kieback&Peter-mensen op stand C011 in hal 10 naar MPC2.0 en zij informeren de VSK-bezoeker graag verder.

Nieuw: en:air

Met software-oplossing en:air creëert Kieback&Peter een optimale klimaatbeleving. Geen voelbare luchtstromingen, geen tocht en een besparing van minstens 25% energie. Dit alles dankzij het ongerichte en chaotisch inbrengen van de lucht. En niet onbelangrijk, het systeem is vrij van licenties.

Slim onderhoud met Building Life Cycle-services

Building Life Cycle-services is een product van Kieback&Peter waarmee het onderhoud aan installaties uit handen genomen wordt. Op basis van aanwezige data, zoals energieprestaties, regelafwijkingen, vervuilingsgraad etc., wordt voorspellend onderhoud uitgevoerd op het moment dat dit ook noodzakelijk is. Dus niet te vroeg en niet te laat. Is een bezoek noodzakelijk, dan stemt Kieback&Peter dit direct met u af. De installatie wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Rapportages volgen automatisch. Dankzij deze dienst wordt de levenscyclus van de technische installatie van een gebouw met vele jaren verlengd.

VSK 2022

Kieback&Peter is van 17 – 20 mei 2022 in hal 10 van de Jaarbeurs in Utrecht terug te vinden. Op stand C011 krijgt de bezoeker alle informatie.
www.kieback-peter.com/nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant