Exposantennieuws, Nieuws 16 maart 2022

Miasin/Intercable zoekt elektrotechnische kant van VSK bezoeker

Elektrotechniek is een steeds belangrijker onderdeel van de installatietechniek met de elektrificatie van verwarming, zonnepanelen, elektrisch rijden, besturingstechniek en nog veel meer. Zowel het opwekken van energie, het opslaan en het gebruiken voor vele zaken zoals auto’s, verwarming, verlichting en communicatie. Overal zit een voeding met kabel of batterij aan.

Iedere installateur heeft de expertise elektrotechniek in zijn pakket nodig om alles werkend te krijgen. Miasin/Intercable is importeur van merken die altijd op zoek zijn om met innovatie het werk makkelijker en slimmer te maken.

Miasin/Intercable tijdens VSK 2022

Reinier Kok, directeur Miaisin: “Met merken zoals GGK, AC kanaal, Weicon, HPX en het Duitse topmerk in aansluitmateriaal en gereedschap Intercable, heeft Miasin/Intercable vele oplossingen om kabels weg te werken, te bewerken, te verbinden of isoleren. Je komt alles te weten over de innovatieve i-persing voor kabelschoenen voor koperen kabels, maar ook voor aluminium kabels. Aluminium is sterk in opkomst door de hoge koperprijzen. Van de kleinste adereindhuls van 0,08mm2 tot kabelschoenen van 1600mm2!”

Intercable: breed assortiment aan professionele apparatuur

Op de stand van Miasin/Intercable kan je de accu-hydraulische persapparatuur van Intercable zelf testen en vind je er het breedste assortiment geïsoleerde 1000V gereedschappen. Van dopsleutelsets tot slimline schroevendraaiers en volledig kunststof tangen van glasvezelnylon. Voor paneel en machinebouw is er Intercable intelligent wiring, het concept dat tot 70% besparing geeft op het bedraden van een paneel met minder arbeid in kortere tijd. Hoe? Dat vertellen ze je graag!

Kwaliteit moet je voelen

“Weicon heeft al jaren de veiligste oplossingen om eenvoudig iedere kabel te strippen”, vervolgt Kok. “Van de kleinste glasvezeldraad tot dikke koperkabels. Doordachte ontwerpen die altijd veilig zijn te gebruiken. Op VSK 2022 kun je ze zelf uitproberen.”

Perfect afwerken

“Met GGK en ACkanaal kun je vooral kabels en leidingen mooi wegwerken”, zegt Kok. “Wij tonen het breedste assortiment in kabelkanalen en leidingkokers in vele maten en kleuren. Modern zwart is de laatste trend. Door de verpakkingsfolie van recyclemateriaal is het materiaal altijd schoon en onbeschadigd als ze worden verwerkt. HPX heeft tenslotte vele soorten tapes voor de meest uiteenlopende toepassingen. Isoleren, bevestigen, luchtdicht of waterdicht maken en nog veel meer. Altijd een oplossing voor iedere klus!”.

Waarom VSK 2022

“Juist omdat W- en E-installatietechniek steeds dichter bij elkaar komen en de installateur dit meer en meer in zijn dagelijks werk ondervindt, is het belangrijk dat installateurs onze materialen kennen”, vervolgt Kok. “Ik zei het al eerder: Kwaliteit moet je ervaren en daarom is het prachtig dat er eindelijk weer een beurs is. Kennis delen, gereedschap voelen en al antwoorden krijgen op al je vragen van onze experts.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant