Exposantennieuws, Nieuws 17 mei 2022

Minister De Jonge opent VSK 2022

Minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening heeft vanochtend, op spectaculaire wijze, de 25e editie van VSK, de grootste installatiebeurs van Nederland geopend. Door een warmtepomp in te schakelen, werd het startsein gegeven voor deze populaire vakbeurs voor de installatiesector.

Hij kondigde aan dat het vanaf 2026 verplicht is om een hybride warmtepomp te installeren als een cv-ketel aan vervanging toe is. Vanaf dat moment is een hybride warmtepomp de norm en draagt daardoor bij een het versnellen van de energietransitie. De overheid trekt daar tot en met 2030 15 miljoen euro per jaar voor uit.

De installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. De veranderingen gaan razendsnel! De blik is op de toekomst gericht en op de onmisbare rol die de sector speelt in het behalen van de ambitieuze klimaatdoelstellingen. Om kennis te delen, de nieuwste innovaties op het gebied van verwarmen, ventilatie, digitalisering, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat te beleven, ontmoeten honderden exposanten en duizenden bezoekers elkaar deze week in Jaarbeurs Utrecht.

VSK 2022 duurt van 17 – 20 mei en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant