POUNDTHEGROUND

ModuBar informeert over geluidswerende schermen rondom machines en installaties

Deel

Gekopieerd
Op de weg naar een duurzamere wereld, waarin klimaatbeheersing een grote rol speelt, zien we een toename in machines en installaties.

Warmtepompen, airco-units, luchtbehandelingsinstallaties en andere soorten installaties kunnen echter voor geluidshinder zorgen. ModuBar biedt met haar geluidsschermen mooie en effectieve oplossingen en staat voor de derde keer op de vakbeurs VSK. “We willen de totale installatiebranche laten zien welke geluidswerende oplossingen er rondom installaties mogelijk zijn”, zegt Arjan Kick, projectmanager bij ModuBar.

Het bedrijf is al zo’n tien jaar succesvol actief in de branche. “En we krijgen het drukker en drukker”, zegt Arjan. “Bij elke renovatie, transformatie of nieuwbouw worden tegenwoordig meerdere installaties toegepast. Daarnaast worden de geluidseisen alsmaar strenger waardoor de vraag naar geluidsreducerende oplossingen toeneemt. Met onze modulaire geluidsschermen hebben wij voor nagenoeg elke situatie een passende, milieuvriendelijke én duurzame oplossing om geluidshinder te minimaliseren.”

In eigen beheer op maat gemaakt

Arjan licht toe dat er meerdere mogelijkheden zijn en noemt de Noise-Reducer en de Kokowall HA-Minwol geluidsschermen. “Al onze schermen worden op maat gemaakt in onze fabriek in Poeldijk. Hier bevindt zich ook het experience center waar installateurs, architecten en adviseurs kunnen zien welke mogelijkheden er zijn en hoe de schermen in de eigen productiehal gemaakt worden. Uiteraard voorzien wij hen van ons vakkundige advies.”

VSK 2024

Ook op de vakbeurs VSK zal ModuBar de systemen en mogelijkheden in afwerkingen en plaatsing laten zien en toelichten. Arjan: “Aan de hand van een demo-opstelling laten we zien wat het effect van een geluidsscherm is en we tonen de diverse materialen en mogelijkheden. Maar bovenal komen we graag in contact met installateurs en andere partijen binnen de branche om te laten zien hoe wij mee kunnen denken in geluidswerende oplossingen rondom machines en installaties.”

Je vindt ModuBar in hal 12, op stand A.069.

Gerelateerde artikelen