Exposantennieuws, Nieuws 31 mei 2021

Nieuw topmodel ventilator van Itho Daalderop

De BTV-ssst Supreme is het nieuwe topmodel van Itho Daalderop in de range lokale ventilatie-oplossingen. Het nieuwe topmodel is leverbaar in één complete uitvoering, waarin alle opties slim geïntegreerd zijn. De ventilator is standaard voorzien van een timerfunctie en hygrostaat. Bovendien wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd om eenvoudig de ventilatiestand, timerfunctie en hygrostaat naar wens in te stellen.

De huidige BTV-ssst range wordt vervangen door een verbeterde versie, met een nieuwe verbeterde motor. Uitgevoerd in modern wit, RAL 9003. Bovendien is de unit nog eenvoudiger schoon te maken, bij installatie in twee snelheden in te stellen en zuinig in verbruik. De unit kenmerkt zich door een laag geluidsniveau. De verbeterde units zijn voorzien van anti-vibratie en luchtlek foamplaat. Ook op de BTV-ssst range zit vijf jaar garantie na online registratie. Naast de standaard badkamer- en toiletventilator is de BTV-ssst verkrijgbaar in een versie met een timerfunctie en een timerfunctie met hygrostaat. Daar wordt nu de BTV-ssst Supreme aan toegevoegd.

Met de introductie van het nieuwe topmodel BTV-ssst Supreme vernieuwt Itho Daalderop per 1 juni haar gehele programma lokale ventilatie-oplossingen. Met deze compacte range wordt er nog steeds voor iedere lokale ventilatievraag een oplossing geboden, maar worden er ook modellen uitgefaseerd. Met de toevoeging van de BTV-ssst Supreme wordt er zelfs een topmodel met nieuwe features aan het gamma toegevoegd.

BTV-ssst Supreme
De BTV-ssst Supreme is qua look and feel vergelijkbaar met de andere ventilatie-oplossingen in de BTV-ssst range. Het nieuwe topmodel is leverbaar in één complete uitvoering, waarin alle opties slim geïntegreerd zijn. De ventilator is standaard voorzien van een timerfunctie en hygrostaat. Bovendien wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd om eenvoudig de ventilatiestand, timerfunctie en hygrostaat naar wens in te stellen. De afstandsbediening kan in de bijgeleverde houder aan de muur of in de zijkant van het toestel worden geplaatst. De BTV-ssst Supreme is als enige in de range ook uitgevoerd met een gelijkstroommotor, wat ervoor zorgt dat de unit de energiezuinigste in zijn klasse is (2,8W). Het geluidsniveau is net als de BTV-ssst range laag en wordt door het instellen van de ventilatiestand, welke in acht stappen regelbaar is, nog lager. De BTV-ssst Supreme is de enige die non-stop op laag niveau kan ventileren en op de gewenste momenten boosten.

Compacte range lokale ventilatie-oplossingen
Naast de BTV-ssst heeft Itho Daalderop de BTV-N200, BTV-N300, BTV 400 en BTV Performa in haar gamma lokale ventilatie-oplossingen. De BTV-N200 range dekt voor het overgrote deel de vraag vanuit de markt. Daarom is ervoor gekozen om de BTV-N300 range, die identiek is aan de prestaties van de BTV-N200 maar er qua design net iets anders uitziet, per 1 juli 2021 uit te faseren. Dit geldt ook voor de BTV 400 en de BTV Performa. De BTV-N200-range heeft een update van de kleurstelling naar het moderne RAL 9003 gekregen. De nieuwe BTV’s zijn aan de nieuwe verpakking en artikelnummers te herkennen. De matzilveren variant met timerfunctie blijft ook in het assortiment, omdat hier nog veel vraag naar is.

Itho Daalderop biedt voortaan dus een complete range badkamer- en toiletventilatoren in de vorm van de BTV-N200 range en de BTV-ssst range. De inschuifventilator blijft ook in het assortiment, vanwege zijn specifieke toepassing. Hieraan verandert niets, behalve de verpakking, waardoor de hele range in een frisse nieuwe look is gegoten en er in het schap als een complete range uit springt.

De afstandsbediening kan in de bijgeleverde houder aan de muur of in de zijkant van het toestel worden geplaatst. De BTV-ssst Supreme is als enige in de range ook uitgevoerd met een gelijkstroommotor, wat ervoor zorgt dat de unit de energiezuinigste in zijn klasse is (2,8W). Het geluidsniveau is laag en wordt door het instellen van de ventilatiestand, die in acht stappen regelbaar is, nog lager.

Ook interessant