Exposantennieuws, Nieuws, Productnieuws 29 april 2022

Qventi: Het innovatieve airconditionermerk met focus op installatiegemak en design

Qventi staat symbool voor hoogwaardige, verfrissende airconditioners, die zich kenmerken door hoge (basis)specificaties, die zich competitief verhouden tot de markt. Qventi ziet nog vele kansen binnen de (groei)markt van de airconditioning en is ook voor het seizoen 2022 weer in staat gebleken om de markt positief te verrassen. De nieuwe ideeën in combinatie met een andere denkwijze, resulteren in enkele fraaie series en producten, die zich onderscheiden op het gebied van design, functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak. Tijdens de VSK zal Qventi dit presenteren op hun stand 11.E012.

Met de Matador airconditionerserie staat er een strakke, stijlvolle serie airconditioners, die dankzij zijn matte afwerking en vele installatievoordelen, zeer interessant is voor zowel consument als installateur.

De Flex Design serie is een designairconditioner, die perfect past in vele interieurs en zodoende een passend onderdeel wordt van de ruimte, waarin deze wordt geplaatst. De Flex Design airconditioner is dankzij zijn uitstraling een airconditioner die gezien mag worden. Daarnaast is deze serie voorzien van praktische installatiegemakken, voor eenvoudige installatie.

Voor zowel de buitendelen van warmtepompen als airconditioners heeft Qventi twee series omkastingen ontwikkeld, die zorgen voor een duurzame, esthetische functie. De omkasting is zelf ontworpen en gericht op minimale tijdsinspanning voor de installateur en een maximaal resultaat voor de consument.

Qventi wil niet alleen de consument de best mogelijke specificaties bieden, maar tevens ook de maximale (installatie)voordelen bieden voor de installateur. Qventi is dan ook een installateursmerk, dat zich middels selectieve distributie richt op de gecertificeerde installateurs, die ook zelf de installatie verrichten. Samen met deze kwaliteitsinstallateurs willen ze bouwen aan een succesvol partnerschap om de consumenten te voorzien van vakkundig geïnstalleerde, Qventi airconditioners, die bijdragen aan het comfort van de gebruiker.

Qventi stuurt een verfrissende groet en verwelkomt de installateurs graag op stand 11.E012!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant