Exposantennieuws, Nieuws 26 april 2022

Van Empel en B&R Inspectie en Advies op VSK 2022

Van Empel Inspecties en Advisering, Van Empel Opleidingen en Training en B&R Inspectie en Advies zijn van 17 – 20 mei 2022 te vinden op de VSK beurs in hal 10 op standnummer: 10.D070. Zij vertellen je graag alles over de verschillende dienstverleningen, de opleidingen en alles wat er te gebeuren staat rondom SCIOS.
Van Empel Inspecties en Advisering

Van Empel bestaat uit twee zelfstandige organisaties die beiden techniek en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Van Empel Inspecties en Advisering is sinds 2005 dé onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Van Empel Inspecties en Advisering is de kennispartner op het gebied van preventie, veiligheid en continuïteit.

Van Empel Opleidingen en Training

Van Empel Opleidingen en Training is de partner op het gebied van opleidingen, trainingen en examens in het kader van o.a. de SCIOS regelingen en NEN3140. Doordat Van Empel Opleidingen en Training nauw samenwerkt met Van Empel Inspecties en Advisering, weten ze als geen ander hoe de praktijk rondom inspecties van stook- en elektrische installaties werkt. Deze dagelijkse leerschool gebruiken ze dan weer bij het (door-)ontwikkelen van de opleidingen en trainingen: hierdoor kunnen ze opleidingen en trainingen regelrecht uit de dagelijkse praktijk verzorgen. Alle opleidingen en examens zijn afgestemd op alle kennis- en bekwaamheidseisen die o.a. door SCIOS hieraan gesteld zijn.

B&R Inspectie en Advies

B&R Inspectie en Advies BV is een door SCIOS gecertificeerd inspectie- en onderhoudsbedrijf voor de scopes 1 t/m 7c. Naast het SCIOS-certificaat beschikt B&R Inspectie en Advies BV tevens over een NEN-EN ISO 9001 en een VCA* certificaat. B&R Inspectie en Advies BV is tevens een “Erkend Leerbedrijf”.
Bij B&R Inspectie en Advies BV werken stuk voor stuk goed opgeleide inspecteurs die hun vak verstaan. Regelmatig worden zij bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Wet- en Regelgeving. Medewerkers van B&R Inspectie en Advies BV worden met enige regelmaat gevraagd om trainingen te verzorgen.

www.vanempelinspecties.com
www.vanempelopleidingen.com
www.benrinspectie.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant