Exposantennieuws, Nieuws, Productnieuws 15 mei 2022

Veel nieuwe bedrijven exposeren tijdens VSK 2022

Veel nieuwe bedrijven exsposeren tijdens VSK
VSK 2022, de grootste installatiebeurs van Nederland, die van 17 – 20 mei 2022 in Jaarbeurs, Utrecht wordt georganiseerd, trekt veel ‘new business’. Niet alleen vanuit Nederland, maar ook uit veel andere Europese landen. De interesse blijft ook niet beperkt tot één bepaald installatiesegment. Over de volle breedte van het aanbod van de 25e editie van VSK is een groei aan nieuwe klanten te zien.
Toch weer VSK

Naast een flinke groei aan bedrijven die VSK voor de eerste keer gaan beleven, ziet de organisatie ook dat bedrijven hernieuwd voor VSK kiezen. Joyce van de Hoef, Sales Project Manager VSK: “Het is geweldig om te zien dat er veel nieuwe bedrijven kiezen voor VSK. Door de enorme uitdagingen en kansen die er liggen in de markt staan er veel bedrijven op die hierop inspelen. Tevens is een aantal bedrijven terug van weggeweest. Zij vinden het nu belangrijker dan ooit om zich wederom kenbaar te maken aan de markt. Want alleen nu maak je het verschil en is het belangrijk dat klanten voor deze bedrijven blijven kiezen. Sommige bedrijven hebben hun productgamma uitgebreid en sluiten met hun totaaloplossing nog beter aan op de behoefte van hun klanten. Zij bieden steeds vaker duurzame oplossingen waar we zo meteen niet meer zonder kunnen.

Waarom VSK

Richard de Waal, directeur bij LG Air Solution | Stand 07.C022: “Als LG zijn we trots op onze deelname dit jaar aan installatievakbeurs VSK. Hier laten we aan alle bezoekers zien hoe wij een AirCare Complete System realiseren voor commercieel en residentieel gebruik. Onze klimaatoplossingen combineren namelijk efficiëntie en duurzaamheid. Tegelijkertijd dragen deze ook bij aan een gezond binnenklimaat door zowel stof- als virusdeeltjes effectief te verwijderen. Daarom kunnen bezoekers van VSK bij onze stand het volledige portfolio én het merk LG volledig ervaren. Het is voor iedereen de moeite waard om een kijkje te komen nemen – zeker ook als je interesse hebt in lucht-water warmtepompen.”

Maureen Bakker, Orange Charging BV | Stand 09.B005: “De installatiebranche is voor ons vanuit verschillende perspectieven interessant. Allereerst is het voor installatiebedrijven zaak om over te schakelen naar elektrisch rijden en willen wij hen graag helpen met de laadvoorzieningen bij hun bedrijf. Daarnaast installeren zij zelf vaak laadvoorzieningen en kunnen wij hen helpen aan hoogwaardige laadpalen die zorgen voor tevreden eindgebruikers.”

Saskia Oosterhuis, Marketing Director Toolstation BV | Stand 09.B068: “Als Toolstation nemen we voor de eerste keer deel aan VSK 2022! Toolstation gelooft erin dat we met onze deelname meer naamsbekendheid zullen genereren. Wij willen graag in persoonlijk contact staan met onze doelgroep en in gesprek komen met installateurs die we tijdens onze deelname aan VSK 2022 zullen ontmoeten. Aan hen zal ons team onze boodschap en missie overbrengen: altijd alles voorhanden. Bij Toolstation zorgen we er namelijk iedere dag voor dat alles wat je voor jouw klus nodig hebt direct voor je klaar staat. Het maakt niet uit wat, waar en wanneer de installateur het nodig heeft.”

Pieter-Jan van Linden, General Manager Continental Europe Enjay Systems | Stand 10.B010: Enjay Systems is een greentech bedrijf uit Zweden. Onze innovatie is een prijswinnend (Horecava 2022) energieterugwinsysteem, speciaal voor verontreinigde luchtstromen, zoals bijvoorbeeld bij professionele /commerciële keukens. Ons product, de Lepido, is het eerste heavyduty WTW systeem speciaal ontwikkeld voor o.a. restaurantventilatie en kan dus omgaan met de hoge concentraties vetten en roet zonder extra gereinigd te moeten worden. De alsmaar hoger wordende energieprijzen en de toenemende druk vanuit Europa om onze C02 uitstoot te reduceren maken deze investering nog verder aantrekkelijk.

Andy van Maaren, productmanager bij Controlin | Stand 10.C041: ‘’Energie wordt duurder en de vraag naar energiebesparing groter en Controlin ziet kansen om gebouweigenaren te helpen energiebesparing te realiseren. Tussenmeting geeft inzicht in het energieverbruik, maar energiemanagement helpt je het besparingspotentieel te ontdekken. Gebouwautomatisering benut dit potentieel door bijvoorbeeld ventilatie en verlichting te automatisering”. Mijn collega’s en ik vertellen graag meer over deze onderwerpen tijdens de VSK.’’

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant