Exposantennieuws, Nieuws 20 juli 2021

Virtual Experience van LG toont de nieuwste HVAC-oplossingen

LG Electronics (LG) lanceert de LG HVAC Virtual Experience, een interactieve online showroom. De virtuele ruimte biedt bezoekers de mogelijkheid om te bladeren door, en alles te weten te komen over, het uitgebreide portfolio van toonaangevende HVAC-oplossingen. De online showroom maakt het daarnaast mogelijk om de oplossingen van LG in verschillende virtuele omgevingen te bekijken en de voordelen te ontdekken – zoals meer comfort, een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis en een eenvoudige bediening.

Bij het betreden van de LG HVAC Virtual Experience kunnen bezoekers kiezen uit verschillende bedrijfs- en woonruimtecategorieën: residentieel appartement, residentiële villa, een regulier kantoor, een hoog kantoorgebouw, retail en hotel. Vervolgens kunnen bezoekers vrij door de geselecteerde 3D-omgeving dwalen met slechts een muis of touchscreen-apparaat. Via eenvoudige menu’s krijgen ze aanvullende informatie te zien, zoals specificaties, functies, productvideo’s en casestudies voor elk model.

Online en gebruiksvriendelijk
Het nieuwe, virtuele platform van LG is eenvoudig te gebruiken door zowel consumenten als professionals uit de industrie, om gezondere en comfortabelere binnenruimtes te creëren. Bovendien laat de online showroom alle details en technologieën achter de schermen zien. Door op de Airflow- en Piping-knoppen op het scherm te drukken, ontdekken bezoekers hoe lucht zich verplaatst in een airconditioner of luchtreiniger en hoe leidingen water en koudemiddel door een systeem leiden. Daarnaast is de showroom de perfecte plek om stijlvolle ontwerpen van alle producten te bekijken en te zien hoe ze passen bij verschillende interieurs.

De LG HVAC Virtual Experience helpt bezoekers erachter te komen welke geoptimaliseerde HVAC-oplossingen het meest geschikt zijn voor hun specifieke behoeften. De showroom toont ook de toewijding van LG aan een duurzamere toekomst, met aandacht voor innovatieve technologieën, zoals de energiezuinige R1-compressor en de vroege invoering van het R32-koudemiddel.

“De nieuwe LG HVAC Virtual Experience laat alle bezoekers onze nieuwste oplossingen ervaren op een nieuwe manier, waar en wanneer ze maar willen”, vertelt Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solution. “We blijven ons inzetten om HVAC-toepassingen te creëren die niet alleen huizen en bedrijven comfortabeler maken, maar ook beter zijn voor gebruikers, het milieu en de toekomst van onze planeet.”

Ook interessant