Exposantennieuws, Nieuws, Productnieuws 29 april 2022

Virtual Reality Experience Walraven tijdens de VSK

Tijdens VSK 2022 biedt Walraven een supergave ervaring aan bezoekers van de stand in hal 9, stand A.028. Met een VR-bril op kunnen bezoekers een tour nemen door het Walraven kantoorgebouw en drie productsystemen ervaren.

“We hebben op onze stand een tweetal grote cirkels staan waar twee bezoekers plaats kunnen nemen met een VR-bril op”, zegt Stefanie de Jong, Teamlead Marketing bij Walraven. “Op het grote scherm erboven is te zien wat zij zien in de virtual reality omgeving. Dit trekt natuurlijk enorm de aandacht van de bezoekers!”

Holodeck

De Jong: “In onze virtual reality omgeving beginnen we in het Walraven kantoorgebouw, waarna we naar het zogeheten ‘holodeck’ gaan. Je kunt echt door het kantoorpand heen lopen. In het holodeck komt de bezoeker uit bij een gebouw waarin een drietal van onze productsystemen te zien zijn. Deze zijn ook te zien op de stand zelf. Daarmee maken we een mooi bruggetje van digitaal naar praktijk en andersom. Op de benedenverdieping is onze schacht te zien met daarin ons bevestigings- en isolatiemateriaal. Vervolgens gaan we de trap op naar de eerste verdieping waar – over het gehele plafond – ons modulair horizontaal distributiesysteem te zien is . Ook loopt in deze verdieping de schacht door”.

Het dak op

“Op het dak van het gebouw staat een constructie van ons dakmontageframe met daarop een aantal airco-units”, vervolgt De Jong. “Wat echt supergaaf is, is dat als je op het dak staat, het net lijkt alsof je in Miami bent door de 360 graden foto die daar is ingeladen. Je hebt dus echt het gevoel dat je op het dak staat!

We sluiten de VR Experience af met een foto van de bezoekers, als aandenken. Onze standbemanning heeft een eigen avatar; zij zijn dus als zichzelf zichtbaar, althans een poppetje dat erop lijkt. Ook neemt een collega van ons deel vanuit huis. Hij is dus niet aanwezig op de stand, maar de bezoekers kunnen wel met hem spreken, wat natuurlijk ook een gave ervaring is.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant