Exposantennieuws, Nieuws, VSKAwards 12 april 2022

VSK Awards 2022-nominatie: ProClick gereedschapstassen en -riem: onbeperkte mogelijkheden in één klik

Met de introductie van de Sortimo ProClick gereedschapstassen en gereedschapsriem wordt de werkdag van de installateur veiliger, comfortabeler en efficiënter. Met ProClick wordt gereedschap en werkmateriaal in hoogwaardige polyester tassen direct op het lichaam gedragen. De handen blijven op deze manier vrij. Dit is een vereiste in de installatiebranche, waar de arbodienst voorschrijft een gereedschapsriem te dragen. ProClick is het enige systeem, waarbij u de gereedschapstassen met één klik wisselt, zelfs tijdens het dragen. Het jury oordeel: “aandacht voor werkplezier en werkomstandigheden van de monteur zijn broodnodig” bevestigt nog eens, dat wij met ProClick een positieve bijdrage hieraan leveren.

Voor het vervoer van gereedschap en werkmaterialen in de bedrijfswagen biedt Sortimo al jaren excellente oplossingen zoals bedrijfswageninrichtingen, BOXXen, koffers en mobiele werkstations. Dit assortiment is nu uitgebreid met een slimme oplossing voor op de werklocatie zelf: de ProClick gereedschapsriem en de ProClick gereedschapstassen.

ProClick biedt onbeperkte mogelijkheden met slechts één klik. Het systeem van de ProClick gereedschapstas en ProClick gereedschapsriem bestaat uit twee essentiële elementen: de ProClick houder en de haak van de gereedschapstassen. Als deze twee gekoppeld worden, “klikt” deze één keer, wat betekent dat de gereedschapstas vergrendeld en stevig vastzit. De ProClick gereedschapstassen zijn door de haak zowel in de ProClick houder te bevestigen, als aan een Sortimo bedrijfswageninrichting, waar ze gebruikt kunnen worden als extra accessoires.
Afhankelijk van de toepassing kunnen de gereedschapstassen eenvoudig voor de klus worden gevuld en makkelijk worden gewisseld. Dit voorkomt onnodig sjouwen met ongebruikt gereedschap. Door de ProClick gereedschapstassen aan de ProClick gereedschapsriem te klikken worden ze door de installateur gemakkelijk meegenomen naar de plaats van gebruik.

Het ProClick systeem is ideaal bij de uitvoering van het dagelijkse werk van iedere installateur, omdat gereedschap en materialen direct op het lichaam worden gedragen. Het voorkomt bukken om gereedschap te pakken en zorgt ervoor dat de handen vrij blijven. Dit is van groot belang bij branches waar veel op ladders, steigers of daken gewerkt wordt. Maar ook bij werken op vloerhoogte is het handig om materialen direct bij de hand te hebben. Alles wat bij het werk nodig is, wordt makkelijk met één handbeweging uit de ProClick gereedschapstassen gepakt, die aan de ProClick gereedschapsriem zijn bevestigd.

De ProClick gereedschapstassen bieden, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht op de gereedschappen en materialen, dankzij verdeelschotten, lussen en haken. Ze zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.
Het ProClick systeem is niet alleen gemaakt voor mobiel werken, maar past ook naadloos in het Sortimo EcoSysteem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen ook compatibel met de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistant. Met deze Sortimo producten kunnen de ProClick gereedschapstassen veilig in het voertuig worden vervoerd of naar de plaats van gebruik worden gebracht.

Met deze unieke innovatie bieden wij een oplossing die in vrijwel alle dagelijkse werksituaties toepasbaar is, wat de efficiëntie en productiviteit van de installateur tijdens zijn werkdag aanzienlijk verhoogt en het werkplezier verbetert.
Hiermee hopen wij de jury en het publiek te overtuigen dat de VSK Award 2022 ons wordt toegekend.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Ook interessant