Weheat’s Blackbird: de krachtige, horizontale warmtepomp

Deel

Gekopieerd

In de wereld van duurzame verwarming is innovatie de sleutel. Weheat heeft dit begrepen en introduceert de Blackbird, een horizontale, modulerende, 8kW warmtepomp die niet alleen krachtig is, maar ook ontworpen is met de installateur in gedachten.

Het unieke liggende monoblock ontwerp zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. Maar wat de Blackbird echt onderscheidt, is de in-house ontwikkelde technologie die het bijvoorbeeld mogelijkheid maakt om de warmtepomp op afstand te monitoren en servicen.

Gamechanger

Toon van Engelen, een autoriteit in de warmtepompwereld en sinds kort adviseur bij Weheat, deelt zijn enthousiasme: “De Blackbird is niet zomaar een warmtepomp. Het is een gamechanger, zowel voor bestaande woningen als voor nieuwbouw. Naast zijn stille en compacte design, is het ook een van de meest energiezuinige opties op de markt met een SCOP van 4.7.”

Bezoekers van VSK 2024 krijgen de kans om de Blackbird van dichtbij te bekijken en te ontdekken wat deze technologie zo speciaal maakt. En voor degenen die op zoek zijn naar wat de toekomst in petto heeft, is er wellicht een sneak preview van het volgende model in de Weheat-lijn. Toon voegt toe: “We kijken ernaar uit om onze passie voor innovatie te delen en installateurs te laten zien hoe de Blackbird het verschil kan maken in duurzame verwarming.”.

Je vindt Weheat in hal 12, stand F060

Gerelateerde artikelen