Western Airconditioning leidt de Energetische Revolutie met Propaan Warmtepompen op VSK 2024

Deel

Gekopieerd
VSK 2024 staat op het punt een mijlpaal te worden in de wereld van klimaatbeheersing en duurzame energie. Een van de vooraanstaande deelnemers aan deze grootschalige beurs is Western Airconditioning, een bedrijf dat zijn stempel drukt op het koudemiddel van de toekomst.

“De energietransitie is geen toekomstige visie, maar een actuele realiteit,” licht Edwin Elverding, Algemeen Directeur van Western Airconditioning toe. “We staan op een keerpunt waar natuurlijke koudemiddelen en lage GWP koudemiddelen de weg vooruit markeren”

“Propaan warmtepompen zijn een gamechanger”

De focus van Western Airconditioning ligt dit jaar op propaan warmtepompen, een technologie die de potentie heeft om de traditionele HVAC-systemen te transformeren. Met deze keuze willen ze een licht werpen op een duurzame en efficiënte oplossing voor de Utiliteitsbouw.
“Propaan warmtepompen zijn een gamechanger,” zegt Hans van Nes werkzaam bij Western Airconditioning. “Ze zijn milieuvriendelijk, hebben een laag energieverbruik en zijn een ideale stap naar een fossielvrije toekomst.”

Bezoekers van VSK 2024 kunnen zich verheugen op een inspirerende ervaring. Western Airconditioning zal de nieuwste innovaties van de TITAN SKY en SIGMA ZERO laten zien en zullen klaarstaan om vragen te beantwoorden en inzicht te bieden in de voordelen van propaan warmtepompen.

Met hun betrokkenheid bij VSK 2024 toont Western Airconditioning niet alleen hun toewijding aan innovatie, maar ook hun vastberadenheid om een duurzame toekomst te omarmen.

Je vindt Western Airconditioning in hal 10, op stand F098.

Gerelateerde artikelen