De Jury

de jury

De jury van de VSK Award 2024 is samengesteld uit een team van specialisten op het gebied van installatietechniek, energietransitie en duurzaamheid.

Juryprijzen

De jury kiest per categorie drie genomineerden. De genomineerden ontvangen persoonlijk bericht en de nominaties worden aansluitend gepubliceerd op de website van VSK. Ook kiest de jury de drie winnaars. Zij winnen de juryprijs per categorie. Naast de juryprijzen is er ook een publieksprijs. Bezoekers van VSK – uw collega’s, relaties uit de branche – kiezen één overall winnaar.

De Jury

Doekle Terpstra

Voorzitter bij Techniek Nederland

____
LinkedIn
Claudia Bouwens

Programmabegeleider Energie en Duurzaamheid NEPROM

LinkedIn
Theo Ockhuijsen

Directeur Innovatie Express en BIMpuls

LinkedIn
Harm Valk

Partner, senior adviseur bij Nieman Raadgevende Ingenieurs

LinkedIn

Eddy Buiting

Hoofdredacteur Installatie en Sanitair, Installatie.nl

LinkedIn
Lars Boelen

Eigenaar Paris Proof Plan, huisfluisteraar

LinkedIn
Marco Lammers

Bedrijfsopleider bij Energiewacht BV

LinkedIn
Maurice Roovers

Vakspecialist bij Techniek Nederland

LinkedIn

Mark Sprenkels

Manager Kenniscentrum Energietransitie bij Breman

LinkedIn
Sander Wouterse

Owner bij Wouterse installatie & onderhoud

LinkedIn
Wendy van Zundert

Elektromonteur bij Unica

____
LinkedIn

De categorieën

De VSK Awards 2024 worden uitgereikt over de volgende drie categorieën. Per categorie worden drie inzendingen genomineerd.

Energie-
transitie

De energievoorziening van de toekomst verandert razendsnel. De wijze waarop we energie opwekken, transporteren, opslaan en gebruiken voor woning en gebouw. Bovendien wordt de woning of het gebouw ook steeds slimmer en beweegt mee met haar gebruikers. De inzendingen binnen deze categorie dragen bij aan de transitie en zorgen voor efficiency, productiviteit, duurzaamheid en automatisering. Ze bieden professionals handvatten om te innoveren, te veranderen en toekomstbesteding te blijven op het gebied van installatietechniek.

gezond &
comfort

Installatietechniek is er voor mensen. Mensen hebben een gezonde, schone en comfortabele leef- en werkomgeving nodig. Het welzijn is essentieel voor een duurzame samenleving. Deze categorie is er voor producten, diensten en concepten die dit welzijn van de gebruiker centraal hebben staan en die bijdragen aan een betere planeet. Het draait hier om nieuwe technieken die in dienst staan van de gebruiker en haar welzijn.

Installateurs-
zaken

Deze categorie is het terrein van de werkvloer. Het domein van de mens die het moet maken. Producten, diensten of concepten die het werk verlichten, eenvoudiger maken, het installatievak aantrekkelijk maken. Een praktisch ingestelde categorie, waarin het welzijn en welbevinden van de installateur voorop staat. Denk aan gereedschappen, installatiemethoden; slimme oplossingen waar de mensen op de werkvloer, die we zo keihard nodig hebben, blij van worden.