Daar moet je bij zijn!

25ste editie VSK

17 – 20 mei 2022 I Jaarbeurs

Dé vakbeurs voor de totale installatiebranche, viert haar 25e jubileumeditie.

VSK verbindt de toekomstgerichte installateurs en de aanbieders in de installatiebranche en toont kansen en oplossingen om samen de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

We gaan weer open!

Wij, het team van VSK 2022, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst!

Samen werken aan duurzame toekomst

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Het tweejaarlijkse event VSK verbindt toekomstgerichte installateurs en aanbieders binnen de installatiebranche. Samen werken aan een gezonde en duurzame leefomgeving is een absolute must!

Is deelnemen aan VSK interessant voor jou?

DE 25E EDITIE VAN VSK, DAAR MOET JE BIJ ZIJN!

Zet tijdens deze speciale jubileumeditie jouw innovaties, producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in installatiesector. Van all-in standbouwpakketten verzorgd door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan VSK kan met ieder budget.

Contact

Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze experts denken graag met je mee om het meeste uit je deelneme te halen.