Waarom deelnemen aan VSK

Van het gas af, ventileren, koelen en alternatieve energie zijn actuele thema’s binnen de installatiesector. Daarnaast kunnen en willen we niet om de thema’s gezondheid, duurzaamheid en digitalisering heen.

Om alles efficiënt, veilig en snel te kunnen installeren zijn natuurlijk de juiste tools en gereedschappen nodig. Installateurs zijn daar naar op zoek en gaan die in mei terugvinden in hal 9.

Met welk doel bezoeken installateurs de VSK en waarom nemen exposanten deel? Je vindt de antwoorden op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Wie komt er naar VSK?

VSK wordt bezocht door een diverse groep installatieprofessionals. In 2020 kwamen er z’n 36.000 bezoekers naar de beurs.

VSK bezoekers zijn onder andere:

  • Directie en algemeen management
  • (Service)monteurs en installateurs
  • Projectleiders
  • Adviseurs en consultants
  • Verkoopmedewerkers
  • Werkvoorbereiders en calculators

Bekijk hiernaast het interview met Joni Fleischer, eigenaar van JF Totaaltechniek, en waarom hij de VSK bezoekt.

Wat zeggen exposanten over hun deelname aan VSK?

Lars Hendrikx, Sortimo Nederland B.V.: “VSK is dé beurs in het vakgebied van de installatiesector, één van onze belangrijkste doelgroepen. Het ideale platform om als markleider groots op aanwezig te zijn om ons als bedrijf weer te laten zien en onze innovaties te presenteren. De beursorganisatie is heel professioneel van begin tot eind, waardoor wij ons volledig kunnen focussen op wat voor ons belangrijk is: het onderhouden van relaties, opdoen van nieuwe klantcontacten en genereren van leads”.

Volg Sortimo op LinkedIn

John Peeters, Mascot Workwear: “Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met MASCOT-werkkleding en de bijbehorende concepten. De VSK is daarvoor de aangewezen plek, omdat een installateur daar komt om inspiratie op te doen en zijn kennis te ontwikkelen bij de fabrikanten. Onze deelname is geslaagd als we van de bezoekers horen dat zij nieuwe dingen te weten zijn gekomen over MASCOT® WORKWEAR”.

Volg Mascot op LinkedIn

Contact opnemen

Wil je zelf ook deelnemen aan de VSK of ben je benieuwd of deelname voor jouw organisatie interessant is?

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt gelijk meer informatie per mail.