Exposantennieuws, Nieuws 22 February 2022

‘Aantrekkelijk geprijsd gaat niet ten koste van uitstekende kwaliteit’

HS Climate Solutions BV is exclusief importeur van het merk Hisense in de Benelux. Het in Dordrecht gevestigde bedrijf  laat zien dat energiezuinige oplossingen, kwaliteit, klantgerichte service, heldere afspraken, technische ondersteuning en een lagere prijs prima samen kunnen gaan. Een enthousiast en gedreven, professioneel team zorgt daar voor.
Hisense: snelle groeier

Volgens HS Climate Solutions is Hisense het snelst groeiende merk in verwarmen en koelen. Niet alleen omdat Hisense bewijst dat aantrekkelijke pricing hand in hand kan gaan met uitstekende kwaliteit, maar ook omdat HS Climate Solutions de tijd neemt voor haar klanten. Zij gaan voor advies op maat en deskundigheid en nemen graag de tijd om mee te denken en vooral ook mee te rekenen.

Out of the box

Met een brede blik op de markt en de beschikbare middelen wordt vooral buiten de gebaande paden gedacht. HS is er van overtuigd dat zij alleen tot goede adviezen kan komen door niet per se vast te houden aan regels en bekende opvattingen. Dat werkt beperkend en bevat het risico dat je mooie ideeën of oplossingen misloopt die onverwacht en goed zijn.

VSK 2022

Tijdens VSK (17 – 20 mei 2022 – Jaarbeurs – Utrecht) presenteert HS Climate Solutions zich in een indrukwekkende stand met mooie innovaties en noviteiten. Zij spelen in de op de groeiende vraag naar speciale techniek en zeker ook op de trends van nu. Uiteraard vind je er een mooie selectie uit het productaanbod van HS. Er is altijd wat te beleven en er staat voor iedereen een kop koffie klaar.

website: HS Climate Solutions

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant