Exposantennieuws, Nieuws 13 September 2021

Alklima verlengt het kennispartnerschap bij TVVL

TVVL is verheugd te vermelden dat Alklima haar overeenkomst als kennispartner van TVVL met 3 jaar heeft verlengd. Alklima zet zich al ruim 100 jaar in op het gebied van koelen, verwarmen en ventileren. Met het kennispartnerschap draagt Alklima bij aan kennisontwikkeling op dit gebied. TVVL levert als kennisknooppunt oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. De verbinding tussen de twee organisaties ondersteunt deze missie.

Alklima heeft zich 3 jaar geleden voor het eerst als kennispartner aan TVVL verbonden. Het netwerk van TVVL telt inmiddels 10 kennispartners die hun expertise delen. Samen werken zij aan uitdagingen en ontwikkeling van kennis die van waarde is voor toekomstige en huidige professionals.  

Erwin Tuijtel, Directeur innovatie Alklima -Mitsubishi Electric: “Het ultieme doel dat wij voor ons zelf hebben geformuleerd is; “De beste partner zijn met technologische oplossingen voor een comfortabel en duurzaam leef- en werkklimaat, met impact voor de maatschappij én onszelf.” Om dit te bereiken is het delen van kennis maar ook het leren van elkaar van ontzettend belang. Hier sluit TVVL en het kennispartnerschap naadloos bij aan.”

John Lens, Algemeen directeur TVVL: “Wij zijn erg blij met het besluit van Alklima om onze samenwerking voort te zetten. De missie van TVVL is substantieel bij te dragen aan de duurzame leefomgeving van morgen en overmorgen. Kennispartners zijn hierin belangrijk.” 

De bijdrage van TVVL Kennispartners wordt onder andere zichtbaar in kennisdeling tijdens lezingen, cursussen, het TVVL Magazine en onderzoek. 

Ook interessant