Exposantennieuws, Nieuws 31 January 2022

MASCOT komt naar VSK 2022

MASCOT is een Deens familiebedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Sinds jaren is MASCOT een trouwe exposant tijdens VSK, maar ook andere beurzen die Jaarbeurs organiseert. MASCOT is bekend om haar brede assortiment werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires van hoge kwaliteit. Het grootste gedeelte van de producten wordt geproduceerd in eigen CSR-gecertificeerde fabrieken. Alle MASCOT-producten worden volgens het TESTED TO WORK-principe onderworpen aan een reeks aan controles.

De installatiebranche kent vele verschillende functies en is constant in ontwikkeling. MASCOT® WORKWEAR heeft een uitgebreid team van eindgebruiker specialisten en een groot dealernetwerk, waardoor voor al deze verschillende functies en wensen een TESTED TO WORK-oplossing geboden kan worden.

Op de stand tijdens VSK kan je kennismaken met diverse collecties, zoals: MASCOT® ACCELERATE SAFE, MASCOT® ACCELERATE en MASCOT® ADVANCED met ULTIMATE STRETCH-stof. Of de uitgebreide tweekleurige collectie MASCOT® UNIQUE. VSK is de uitgelezen mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met al die producten.

Wanneer is VSK een succes?

John Peeters van MASCOT: “Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met MASCOT-werkkleding en de bijbehorende concepten. VSK is daarvoor de aangewezen plek, omdat een installateur daar komt om inspiratie op te doen en zijn kennis te ontwikkelingen bij de fabrikanten. Onze doelstelling is geslaagd als we van de bezoekers horen, ik kende MASCOT® WORKWEAR wel, maar wist niet dat:

  • er voortaan ook stretch werkbroeken zijn;
  • ze werken met volledig eigen fabrieken, en daarom ook vanuit MVO aspect een zeer passende partner zijn;
  • er digitale kleding bestelsystemen zijn, waarmee elke medewerker individueel kan bestellen (binnen een afgesproken budget).”

Kortom: genoeg wat de bezoeker misschien nog niet wist.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.

Ook interessant