Exposantennieuws, Nieuws 8 June 2021

Schell versterkt Nederlands salesteam met Martijn Blonk

Het Nederlandse salesteam van Hamers & Kesber, importeur van de sanitaire producten van de Duitse fabrikant Schell, heeft het Nederlandse salesteam per 1 juni uitgebreid met Martijn Blonk (50). Blonk was de afgelopen jaren onder meer werkzaam bij Ideal Standaard en Sealskin en heeft dus uitgebreide ervaring in de sanitaire sector opgebouwd. Blonk zal zich bij Hamers & Kesber vooral bezighouden met de sales voor Schell in Oost-Nederland. Daarnaast zal hij contact onderhouden met projectontwikkelaars, adviesbureaus en installatiebedrijven.

Martijn Blonk studeerde aan de middelbare detailhandelsschool, maar heeft zich gaandeweg toegelegd op marketing en sales. De afgelopen 8 jaar werkte hij als account manager bij Ideal Standard Nederland, dat designoplossingen voor de badkamer op de markt brengt. Daarvoor was hij 9 jaar accountmanager bij Sealskin, dat een uitgebreid assortiment producten en accessoires voor de badkamer verkoopt. “Sanitair is erg adviesgevoelig, want de technische mogelijkheden en de hoeveel designs en producten is gigantisch. Je wilt de klant toch graag het voor hem meest geschikte product verkopen”, zegt Blonk.

“Ik ken Schell als een fabrikant van kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen voor sanitaire ruimtes. Ik kwam hun hoekstopkraantjes bijna altijd tegen in bestekken. Het bedrijf is inmiddels een echte voorloper geworden op het gebied van elektronische systemen voor het beheer en de aansturing van sanitair in openbare gebouwen, sportcomplexen, campings, horeca en zorginstellingen. Mijn ervaring met woningbouwcorporaties, zorginstellingen en hotels sluit daar prima op aan. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan het verder op de kaart zetten van Schell in Nederland.”

Ook interessant