Daar moet je bij zijn!

25ste editie VSK

8 t/m 11 februari 2022 I Jaarbeurs

Dé vakbeurs voor de totale installatiebranche, viert haar 25e jubileumeditie.

VSK verbindt de toekomstgerichte installateurs en de aanbieders in de installatiebranche en toont kansen en oplossingen om samen de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Samen werken aan duurzame toekomst

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Het tweejaarlijkse event VSK verbindt toekomstgerichte installateurs en aanbieders binnen de installatiebranche. Samen werken aan een gezonde en duurzame leefomgeving is een absolute must!

Is deelnemen aan VSK interessant voor jou?

DE 25E EDITIE VAN VSK, DAAR MOET JE BIJ ZIJN!

Zet tijdens deze speciale jubileumeditie jouw innovaties, producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in installatiesector. Van all-in standbouwpakketten verzorgd door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan VSK kan met ieder budget.

Wij staan voor je klaar

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Of zijn juist relatiebeheer, naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s) belangrijk?

Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.