VSK 2024

Mediapartners

Wij zijn trots op onze mediapartners. Samen met hen zorgen wij ervoor dat de sector steeds op de hoogte is van van alle ontwikkelingen in de markt.

Tijdens VSK 2024 kan je kennis maken met deze mediapartners.

Installatie: vakkundig, ondernemend en betrokken
Installatie is de spiegel en onafhankelijke inspiratiebron voor het uitvoerend installatiebedrijf in de werktuigbouwkundige installatietechniek. Installatie kunt u op verschillende manieren lezen en volgen: op papier, digitaal, via onze premium artikelen of via onze sociale media kanalen. Hoe je Installatie ook leest, overal vind je informatie zoals je van ons gewend bent: vakkundig, ondernemend en betrokken.

Bezoek de website

E&W Installatietechniek
E&W Installatietechniek en Techniek Nederland willen vakmensen helpen om hun beroep goed uit te kunnen oefenen. Volgens de laatste richtlijnen en kwaliteitseisen en met de nieuwste installatietechnieken. In overeenstemming met de geldende technische normen en veiligheidseisen, met praktische tips en verantwoorde aanwijzingen, zodat ze hun klanten optimaal bedienen.

Bezoek de website

Gawalo
Dagelijks weten duizenden installatieprofessionals Gawalo te vinden. Via de site, nieuwsbrieven en het vakblad van Gawalo houden wij hen op de hoogte van trends, innovaties, technologie en marktontwikkelingen.

 

Bezoek de website

BouwMagazine
BouwMagazine maakt breed georiënteerde content voor alle beslissingsnemers en beïnvloeders in de bouwbranche. In de steeds veranderende bouwwereld dient er meer dan ooit gekeken te worden naar de samenhang tussen bouw-, installatie- en renovatieprocessen. De missie van BouwMagazine is dan ook om de gehele supply chain te voorzien van resultaat verbeterende informatie.

Bezoek de website

Installatie Totaal
Installatie Totaal is al ruim 23 jaar een toonaangevend Business-to-Business magazine voor installerende bedrijven en adviseurs.
Boordevol nieuws uit de installatiebranche, technische artikelen, productinformatie, interviews, enz.

Bezoek de website

Henk & Fred
Henk & Fred is het leukste magazine voor de installatietechniek. Wij zijn er voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in installatietechniek. In elke editie is er een glansrol weggelegd voor collega’s Henk, Fred en Daan.

Bezoek de website

Sanilec
Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie.

Bezoek de website

DeBouw.Online
DeBouw.Online brengt de laatste trends op het gebied van design, constructie & techniek. Wilt u zichzelf op de kaart zetten in de bouwbranche? Werken aan uw naam bij ondernemers, installateurs, aannemers, opdrachtgevers en architecten? DeBouw.Online heeft een uniek bereik in Nederland & België onder beslissers.

Bezoek de website

Installatie360
Installatie360 is hét kennisplatform op het gebied van installatie en techniek. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied. Wilt u uw bedrijf in de spotlight zetten, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Bezoek de website

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs VSK.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de VSK nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.