POUNDTHEGROUND

Inschrijving voor VSK Awards 2024 geopend

Deel

Gekopieerd

Wat zijn dé innovaties en vernieuwingen in de installatiewereld? Exposanten van VSK 2024 – 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht – kunnen deze innovaties aanmelden en meedingen naar een van de VSK 2024-awards. Deze gewilde prijzen worden op 6 februari 2024, tijdens de opening van de beurs voor de totale E+W installatiebranche uitgereikt. Alle genomineerden dingen mee naar de publieksprijs.

De VSK Awards zijn al tientallen jaren een tweejaarlijkse erkenning voor vakprofessionals die vernieuwen. Met mooie winnaars in de afgelopen jaren. In 2022 won de waterpomp Vincent van Itho Daalderop in de categorie Energietransitie, ComfoClime & Thermal Shield van Zehnder in de categorie Gezond & Comfort en de Ventus van Ubbink in de categorie Installateurszaken. De PVT-Warmtepomp van Triple Solar sleepte de publieksprijs in de wacht.

Voor 2024 zijn de categorieën hetzelfde gebleven en ook dit jaar is er weer een vakjury onder leiding van Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra.

Geïnteresseerde exposanten van VSK 2024 kunnen nog tot en met 31 oktober hun innovaties aanmelden voor een van de categorieën, waarna de vakjury per categorie drie genomineerden bekend zal maken. Per categorie zal er uiteindelijk één winnaar zijn. Alle genomineerden dingen mee naar de publieksprijs.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de VSK Awards website

Redacties kunnen hier bovenstaande afbeelding downloaden.