POUNDTHEGROUND

LEDVANCE presenteert “LEDVANCE LOOP” en legt basis voor meer duurzaamheid in verlichtingsindustrie

Ledvance

Deel

Gekopieerd

“From line to loop”: LEDVANCE verhoogt haar inspanningen om de verlichtingsindustrie te transformeren in een groenere industrie.

Met “LEDVANCE LOOP” introduceert de verlichtingsexpert een sub-merk voor al de duurzaamheidsinspanningen en -maatregelen in het hele bedrijf. Dit omvat nieuwe productassortimenten, het verminderen van CO2-niveaus met een miljoen ton per jaar in transport en het ver-beteren van de vraagplanning met behulp van AI. Het concept achter het submerk LEDVANCE LOOP is een grote stap en zal naar verwachting de toekomst veranderen: “We hebben veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling zodat we kunnen bijdragen aan een duurzamere industrie,” zegt Derek Mc Millan, CEO bij LEDVANCE Benelux. “In dit tijdperk van transformatie bij LEDVANCE is duurzaamheid geen bestemming maar een continue reis. Het gaat over meer dan alleen milieubewust zijn; het gaat over het opnieuw vormgeven van onze werkwijzen, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van ethisch zakendoen. Terwijl we ons ontwikkelen, vergroten we niet alleen onze concurrentiekracht, maar zorgen we ook voor een duurzame toekomst voor ons bedrijf, het milieu en onze mensen. Dit is waar LEDVANCE LOOP voor staat.” Naast de talrijke activiteiten die het bedrijf zelf zullen transformeren, zal LEDVANCE binnenkort twee nieuwe productfamilies lanceren onder de LEDVANCE

LOOP-paraplu:
EVERLOOP is een reeks innovatieve professionele producten waarmee professionele klanten bepaalde onderdelen van een armatuur kunnen ver-vangen, waardoor de levensduur van een product wordt verlengd en afval wordt verminderd.

NATURELOOP, een productlijn voor consumenten, zal producten aanbieden die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen zoals LED lampen en LED armaturen.

Je vindt LEDVANCE in hal 7, stand E068 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen