POUNDTHEGROUND

Remeha op de VSK, duurzamer dan ooit

Deel

Gekopieerd

We staan voor een grote nieuwbouw- en renovatie-opgave. Een uitdagende opgave vanwege het grote aantal woningen en gebouwen, nieuwe en wijzigende wet- en regelgeving, de veranderende vraag van eindgebruikers, het aantal oplossingen dat voorhanden is én komt, en een tekort aan vakkundig personeel. 

Remeha is als geen ander bezig jouw werk makkelijker te maken. Praktisch, maar innovatief. Duurzaamheid staat daarbij hoog op de agenda. We bedenken en ontwerpen oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die steeds zuiniger en slimmer zijn. Zelfs onze beursstand is duurzamer dan ooit.

Onze innovaties
We tonen onze nieuwste innovaties op het gebied van producten en digitale proposities, waaronder de voor de VSK Award genomineerde Elga Ace All-in-one, een hybride warmtepomp waarin het binnendeel van de warmtepomp en de hr-ketel tot één toestel zijn samengevoegd dat tot 30% installatietijdreductie realiseert. Ook tonen we nieuwe producten waarmee we niet alleen ons warmtepompportfolio uitbreiden tot 200 kW, maar ook een assortiment monoblocks introduceren, dat zonder F-gascertificaat geïnstalleerd kan worden. Producten die de installatie vereenvoudigen en daarmee bijdragen aan het versnellen van de energietransitie.

Remeha Theater. Laat je informeren en inspireren.
Op de stand staan zowel onze oplossingen als onze medewerkers in de schijnwerpers en bieden we een inhoudelijk programma in ons eigen theater met diverse inspirerende sprekers.

We hebben veel te laten zien én te vertellen. Daarom ontmoeten we je graag op de VSK!

https://www.youtube.com/watch?v=iN3DnvZQzYo

Je vindt Remeha in hal 12, stand D010 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen