POUNDTHEGROUND

Jaga’s wandinbouw oplossing ook met Hybrid-system

Deel

Gekopieerd

Ruimtegebrek bij het installeren van het afgiftesysteem? Dan is de Jaga Wandinbouw Hybrid dé oplossing! Er zijn tal van inbouwmogelijkheden, zodat deze lage temperatuurradiator elke ruimte onzichtbaar op temperatuur kan brengen en dankzij het Hybrid-systeem in combinatie met een warmtepomp ook light (niet-condenserend) kan koelen.

Verwarmen en koelen zonder compromissen

Milieuvriendelijke warmtebronnen hebben een modern afgiftesysteem nodig om optimaal te verwarmen bij lage watertemperaturen. Het Dynamic Boost Hybrid-systeem vergroot in combinatie met de krachtige Jaga Low-H2O warmtewisselaar het verwarmingsvermogen van de Wandinbouw oplossing aanzienlijk. Daarnaast is light (niet-condenserende) koeling een optie in combinatie met een warmtepomp. Hierdoor biedt de Wandinbouw Hybrid LT-radiator installateurs een efficiënte oplossing voor maximale energiebesparing in diverse toepassingen, zoals wanden, nissen of vensterbanken. Met een garantie van maar liefst 30 jaar op de warmtewisselaar is de Wandinbouw Hybrid van Jaga een betrouwbare oplossing voor energiezuinig en comfortabel verwarmen en koelen.

Automatische schakeling voor optimaal comfort

De Wandinbouw Hybrid LT-radiator schakelt automatisch tussen verwarmen en light cooling, afhankelijk van de behoefte. De snelle respons op temperatuurschommelingen, samen met de kleine waterinhoud van de radiator, garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling in alle omstandigheden.

Onopvallend comfort en ruimtebesparing

Deze compacte radiator is ontworpen voor installatie in vensterbanken, nissen of kasten en biedt zo onopvallend comfort zonder concessies te doen aan het vermogen. Er zijn verschillende opties om de Wandinbouw Hybrid LT-radiator onopvallend te installeren, zolang er voldoende ruimte is onder en boven de radiator voor een optimale luchtaan- en afvoer. Installateurs kunnen de Wandinbouw Hybrid vrijwel overal inbouwen, waardoor ruimte wordt bespaard zonder in te leveren op een comfortabel binnenklimaat.

Perfect voor monumentale panden

Dankzij de mogelijkheden om de radiator weg te werken, is de Wandinbouw Hybrid van Jaga perfect toe te passen bij verduurzaming van monumentale panden. Door het inbouwen van de radiator blijven authentieke elementen behouden en is alleen het rooster subtiel en stijlvol aanwezig. Met de Wandinbouw Hybrid LT-radiator van Jaga is er onopvallend een comfortabel én energiezuinig binnenklimaat te creëren in elk ruimte.

Je vindt Jaga Nederland B.V. in hal 8, stand B047 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen